OpenTower Europe - Soluție de proiectare pentru turnurile de comunicare

Proiectarea și modelarea eficientă a turnurilor, cum ar fi turnurile cu zăbrele și catargele tip bară, precum și echipamente precum antene, suporturi și dotări liniare, cu modelare fizică 3D puternică. Aplicațiile Bentley dedicate turnurilor sunt create pentru a se potrivi în mod specific fluxurilor de lucru ale turnului dvs. pentru a optimiza timpul de proiectare. Cu definiții atât grafice cât și pe bază de text ale structurilor turnului, puteți proiecta și completa proiecte mai repede ca oricând.

Puteți utiliza o bibliotecă cuprinzătoare de tipuri de panouri și echipamente auxiliare care permit crearea rapidă a structurii; generează automat sarcini pentru orice număr de direcții cu configurații topografice definite de utilizator și efectuați rapid verificări ale proiectării; și creează rapoarte cu aproape orice ieșire - de la datele structurii la rezultatele analizei de încărcare până la capacitățile de proiectare pentru elemente și șuruburi.

Proiectați cu OpenTower - Europa în conformitate cu Eurocodul 3, anexa națională britanică și PD 6688.

Capabilităţi

Configurați bibliotecile de legătură

 • Creați biblioteci XML personalizabile. Configurați un fișier XML pentru a crea propriile biblioteci personalizate pentru fixarea panoului, brațele de torsiune și chiar picioarele de "truss". Puteți utiliza, de asemenea, tipuri de strângere încorporate care pot fi extinse și configurate extern.

Creați grafică realistă și modele precise

 • Utilizați un mediu grafic modern pentru a obține o vizualizare realistă a modelului. Aplicațiile discrete și liniare sunt trase la scară pe modelul dvs. de turn 3D. Vizualizați poziționarea precisă a echipamentului, inclusiv liniile de alimentare la orice altitudine și atașamente liniare.

Personalizați bibliotecile de echipamente

 • Personalizați biblioteca de echipamente, care include antene, TME, linii de alimentare și echipamente atașate de la toți producătorii importanți folosind funcții încorporate.

Conexiuni de proiectare

 • Definiți conexiunile membrelor cu diferite tipare de șuruburi, inclusiv configurațiile predefinite ale șuruburilor. Analizați automat efectele conexiunilor asupra calculelor de proiectare a membrilor și verificați eficiența conexiunii.

Definiți încărcarea externă

 • Definiți formarea grupului de auxiliari liniari, precum și auxiliare diverse, inclusiv auxiliare de rezistență. Utilizați opțiuni precum comanda ATTACH în versiunea OpenTower Europe pentru a defini criteriile de distribuție a sarcinii de la un echipament la turn.

Proiectarea fundațiilor pentru turnuri

 • Proiectarea fundațiilor pentru turnuri (cod S.U.A.) pentru picioarele turnului și punctele de sprijin pentru tip, inclusiv "pad-pier", dig foraj, fundații de ancorare tip și fundații "mat". Proiectați automat bazele pentru cele mai critice cazuri de încărcare pentru diferite criterii și examinați evaluarea fundației.

Importați modele din alte aplicații

 • Importați modele turn din software-ul vechi, cum ar fi TnxTower (versiunea din SUA) și MS Tower.

Tablouri de bord tip harta și echipamente pentru turnuri

 • Conectați-vă la o bază de date de gestionare a activelor pentru a prelua toate informațiile legate de site și echipamentele de pe oricare dintre turnurile dvs. cu personalizare suplimentară. Reduceți timpul de modelare și optimizare și efectuați analize de inginerie în câteva minute.

Model de turnuri de comunicare

 • Utilizați logica de afaceri încorporată pentru a crea un model analitic aplicând straturi de modificare ierarhică deasupra stratului geometric de bază. În OpenTower, puteți crea scenarii automate prin combinarea straturilor geometrice, gruparea echipamentelor și criteriile de încărcare pentru a permite optimizarea modelului analitic stratificat. În OpenTower Europe, puteți utiliza opțiuni avansate, cum ar fi panoul definit de utilizator (UDP) pentru a crea configurații de turn standard.

Efectuați o analiză avansată

 • Efectuați o analiză avansată, incluzând analiza "sub-truss" sau verificarea rezistenței minime a legăturilor, verificarea statică a aplicabilității, încărcarea asimetrică a gheții sau gheața escaladată, cablurile tip tip segmental, încărcarea automată a petelor și analiza ruperii tipului. Pentru analiza dinamică și plină de flambaj, un model STAAD.Pro poate fi exportat de la OpenTower.

Folosiți catalogul secțiunilor încorporate pentru turnurile de telecomunicații

 • Utilizați profiluri de secțiune încorporate, inclusiv profiluri de secțiune specializate, precum țeavă despicată, placă îndoită și mai mult (30+ tipuri de secțiuni), precum și materiale pentru practic toate standardele globale. Extindeți în continuare catalogul personalizat adăugând orice număr de secțiuni și forme.