OpenPlant Support Engineering

OpenPlant Support Engineering – Modelarea 3D al suporţilor

Cu ajutorul aplicaţiei OpenPlant Support Engineering se modelează rapid şi se obţin precis, modelele detaliate ale suporţilor pentru conducte și echipamente electrice HVAC.

Prin intermediul soluţiei OpenPlant Support Engineering economisiţi timp pentru a reduce erorile prin interoperabilitatea cu tensiunile pe conducte și datele structurale create în alte aplicaţii de proiectare. Permite utilizarea ȋn cadrul proiectelor de orice dimensiune.

OpenPlant Engineering Support vă permite să: economisiți timp de modelare a suporţilor de bază și a ansamblurilor complexe de suport prin utilizarea de conținut al catalogului provenit de la  furnizor, crește productivitatea și reduce timpul de sprijin de sarcini de proiectare cu plasarea rapidă și precisă a suporţilor pentru conducte și HVAC, permite folosirea de i-model sau fluxul de lucru din OpenPlant ModelServer.

Soluţia OpenPlant Support Engineering asigură precizia în faza de construcție cu desene de sprijin detaliate și prin intermediul necesarului de materiale.

Capabilități

  • Proiectarea modelelor 3D pentru suporţi
  • Modelarea suporţilor folosiţi ȋn inginerie
  • Generarea rezultatelor din proiectul unei fabrici
  • Executarea lucrărilor de colaborare