Raceway Design and Cable Management

Proiectarea sistemelor/rutelor de rulare și software de gestionare a cablurilor

Soluția permite proiectarea sistemelor de rulare și de cablu într-un singur produs utilizând software-ul Bentley Raceway și Cable Management. Utilizarea permite economisire de timp și reducerea costurilor cu primul și singurul sistem integrat pentru aspect, rutare și estimare a materialelor. Permite urmărirea rapida a următorului dvs. proiect cu fluxuri de lucru automatizate pentru faze conceptuale și detaliate. Previne întârzierile în construcție folosind un model 3D inteligent. 

Respectați toate nevoile de comunicare, control și cabluri de alimentare, utilizând Bentley Raceway și Managementul cablurilor pentru:

  • Sprijinirea planificării timpurii a proiectului, precum și estimarea spațiului și a materialelor folosind un mod conceptual de proiectare

  • Viteza de proiectare detaliată cu machete 3D precise de piste de rulare, bănci de conducte și tranșee de cablu

  • Îmbunătățirea calității cu funcții de dirijare automată a cablurilor care țin cont de distanță, greutate, factori de umplere etc.

  • Reduceți erorile la livrările de proiect folosind decolări automate și printări 2D extrase din modelul 3D

  • Crește munca în echipă și preveniți erorile prin partajarea modelelor de echipamente și cablu cu alte discipline de proiectare

Capabilități

Dezvoltați un model integrat de cabluri, căi de rulare, șanțuri și conducte. Utilizați modelul pentru a crea desene și rapoarte rapide și exacte, precum carduri de tragere a cablurilor, liste de cablu și planificări ale cablurilor. Partajează modelul sistemului de cablu cu alte produse Bentley pentru a îmbunătăți colaborarea cu alte discipline.

Proiectare piste de curse de cablaj

  • Efectuați design conceptual 2D, definind nodurile echipamentelor și rutele dintre ele pentru a estima nevoile materiale și spațiale. Treceți la un design detaliat 3D utilizând un catalog de echipamente, un motor de curse parametrice și funcții de desenare inteligente pentru a plasa, ruta și edita trasee de curse. Efectuați verificări de vămuire.

Generați facturi de materiale pe cablu și pe pistă

  • Creați rapoarte automat cu o bază de date de piese care conectează fiecare obiect 2D și 3D din modelul inteligent la datele de piese detaliate. Publicați liste exacte de materiale, rapoarte privind lungimea firului, liste de comenzi de cumpărare și multe altele. Actualizați rapid aceste rapoarte pentru a fi la curent cu revizuirile de proiectare.

Generați desene de construcție a cablurilor și ale pistelor

  • Extrageți desenele 2D din modelul 3D pentru a produce livrări precise de construcție. Publicați secțiunile 2D care sunt legate dinamic cu modelul 3D pentru a include proprietățile cablului și ale pistelor. Eliminați orele de actualizări manuale prin simpla republicare a desenelor atunci când apar modificări de proiectare.

Gestionați cablurile

  • Folosiți rutarea automată sau manuală pentru a găsi calea cea mai bună prin trasee, folosind diferite criterii de segregare și metode de rutare. Utilizați umplerea cablurilor și calculele de greutate pentru a vă asigura că sunt respectate limitele și restricțiile codului. Alegeți dintre metode de așezare cu un singur strat, multi-strat, triunghiular sau definite de utilizator.