OpenPlant Orthographics Manager – Realizarea rapidă de desene 2D din modelele 3D

OpenPlant Orthographics Manager – Realizarea rapidă de desene 2D din modelele 3D

Cu ajutorul soluţiei OpenPlant Orthographics Manager se realizează mai rapid, de calitate superioară, desenele de ansamblu prin automatizarea de extragere a fișierelor 2D din modele 3D.

Prin intermediul soluţiei OpenPlant Orthographics Manager se economeşte timp şi bani prin realizarea desenelor generale ale fabricii. Astfel, crește calitatea și acuratețea de proiect odată cu  extragerea automată a desenelor de producție pentru modelul 3D. Se pot face pregătiri de desen, revizuiri mult mai rapide prin intermediul liniilor simple sau duble, adnotări şi dimensiuni.

Prin intermediul utilizării aplicaţiei OpenPlant Orthographics Manager crește productivitatea și permite îmbunătăţirea colaborării din cadrul proiectului. Prin extragerea fişierelor 2D, timpul de producere al desenelor automate este mult mai scurt. Se pot elimina adaosurile, asigură adnotări într-un spațiu clar, ușor de citit.

Prin integrarea cu aplicaţia ProjectWise, se economiseşte timp, desenele sunt uşor de gasit, fiind disponibile în orice moment pentru toată lumea.

Cu ajutorul aplicaţiei OpenPlant Orthographics Manager se economisesc bani, crește productivitatea de proiectare prin producerea și gestionarea desenelor.

Capabilități

  • Generarea de rezultate ale proiectului
  • Gestionarea documentelor de proiect şi al produselor
  • Executarea de lucrări de colaborare