OpenPlant este o suită software de inginerie pentru proiectarea 2D şi 3D a fabricilor ce oferă interoperabilitate reală prin utilizarea standardului ISO 15926 ca un model de date intrinsec.

Fie că sunteți proprietar - operator care planifică o nouă unitate de producție sau care gestionează îmbunătățiri în cadrul unitatăţii dumneavoastră sau lucraţi la o firmă de Inginerie, Achiziții şi Construcții (EPC) care serveşte o bază de clienți variată, aveți întotdeauna o provocare consistentă: complexitatea. Chiar și în proiectele de reconstrucție "simple", următoarele întrebări critice trebuie să fie abordate:

  • Cum lucrați împreună cu colegii dumneavoastră la un proiect de inginerie de design multidisciplinar într-un mod organizat și eficient?
  • Ce vă asigură că schimbați informații de încredere, la momentul potrivit și în formatul corect?
  • Cum controlați costurile și planificările fără a compromite siguranța?
  • Există o modalitate de a încorpora aspecte operaționale ce tin de durata de viață, cat mai devreme în procesul de inginerie de proiectare?

OpenPlant este o suită software ce oferă o reală interoperabilitate pentru ingineria de proiectare a fabricilor 2D și 3D, prin integrarea standardului ISO 15926 ca un model de date intrinsec. Schema sa deschisă oferă interoperabilitate cu orice alt sistem de proiectare, precum ProjectWise și AssetWise pentru managementul ciclului de viață al fabricilor, folosind ISO 15926.

OpenPlant distribuie informații de proiectare atât pentru proiecte mici, iar lucrând împreună cu soluţia software ProjectWise vă poate ajuta să gestionați şi proiecte de inginerie de mare complexitate, cu echipe de design la nivel global. Folosind standardul ISO 15926 și containerele i-modelului Bentley pentru distribuire și revizuire, capacitatea OpenPlant de a suporta revizuiri devreme în ciclul de proiectare economisește timp și bani, dar, mai important, îmbunătățește siguranța fabricilor în timpul construcției și al operațiilor.

OpenPlant Modeler

OpenPlant Modeler - Soluţie de modelare 3D a fabricilor
Soluţie de modelare 3D a fabricilor
 
 
 
 
 

OpenPlant PID

OpenPlant PID - Soluţie pentru instrumentare şi realizarea diagramelor ţevilor
Soluţie pentru instrumentare şi realizarea diagramelor ţevilor
 
 
 
 
 

OpenPlant Isometrics Manager

OpenPlant Isometrics Manager - OpenPlant Isometrics Manager – Crearea automată a Schemelor Izometrice
Crearea automată a Schemelor Izometrice
 
 
 
 
 

OpenPlant Orthographics Manager

OpenPlant Orthographics Manager – Realizarea rapidă de desene 2D din modelele 3D
Realizarea rapidă de desene 2D din modelele 3D
 
 
 
 
 

OpenPlant Support Engineering

OpenPlant Support Engineering
Modelarea 3D al suporţilor
 
 
 
 
 
 

Raceway Design and Cable Management

Raceway Design and Cable Management
Proiectarea sistemelor/rutelor de rulare și software de gestionare a cablurilor.
 
 
 
 

OpenPlant ModelServer

OpenPlant ModelServer
Managementul fişierelor de proiect al fabricii