OpenFlows SewerOPS

Acreditare INAS - Bentley OpenFlows

Suport decizional operațional în timp real

Serviciile de apă uzată se confruntă cu provocări operaționale dificile atunci când sunt necesare decizii în timp util pentru evenimente asociate cu o serie de condiții, de la funcționarea normală la deversări de canalizare, blocaje și întreruperi ale rețelei de curent. Nu aveți nevoie doar de ceea ce se întâmplă în rețeaua dvs. acum, ci și de capacitatea de a prezice cu precizie ce urmează să se întâmple și cum să răspundeți pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

OpenFlows SewerOPS oferă inginerilor și operatorilor de utilități în timp real, suport pentru decizii operaționale și opționale, permițând implementarea simulării live pentru a optimiza performanța sistemului de colectare existent și prognozat. Combinarea rezultatelor modelului hidraulic și SCADA live și datele de telemetrie oferă alerte pentru anomalii de rețea, inclusiv revarsarea canalizarii și copii de rezervă. Putem vizualiza ce se întâmplă între locațiile monitorizate și putem previzualiza performanța viitoare a sistemului în loc să așteptam ca sistemul SCADA să ne alerteze.

Cu OpenFlows SewerOPS, departamentele operaționale se pot pregăti pentru condițiile meteorologice nefavorabile. Fiți gata atunci când evenimentele de furtună depășesc capacitatea sistemului de colectare utilizând modele integrate OpenFlows FLOOD pentru a calcula întinderea revărsărilor de canalizare.

OpenFlows SewerOPS necesită un model hidraulic existent construit pe OpenFlows SewerGEMSOpenFlows SewerCAD sau EPA SWMM. Analiza debitului 2D terestru necesită un model hidraulic 2D construit pe OpenFlows FLOOD.

Capabilități OpenFlows SewerOPS

Analiza revărsărilor de canalizare combinate

  • Prezice locația, timpul, durata și volumul de revărsări ale canalelor cu prognoze meteo live. Putem include rapid o analiză a fluxului 2D pe uscat pentru a determina amploarea inundațiilor.

Analiza hidraulică a rețelei de apă uzată

  • Putem analiza performanța în timp real a rețelelor de canalizare complexe care conțin orice număr de subrețele de conducte de gravitație sau presiune. Putem simulați cu precizie pompele, comenzile pompei (inclusiv acționările cu viteză variabilă) și umplerea și scurgerea puțurilor umede.

Gestionarea răspunsului de urgență

  • Permite utilizarea modelului de rețea de canalizare pentru a testa variațiile în strategia operațională, tactica și protocoalele de urgență într-un mod fără riscuri. Putem identifica opțiuni sigure și ieftine pentru a îmbunătăți rezistența și gestionarea zilnică a rețelelor de canalizare. De exemplu, determina rapid cantitatea de pompare de bypass necesară în cazul unui blocaj de canalizare.

Previzualizarea intrărilor în stațiile de tratare

  • Permite previzualizarea fluxurilor instalației de epurare a apelor uzate din timp cu prognozele meteo live. Permite primirea de notificări de avertizare timpurie dacă intrările instalației de epurare depășesc capacitatea instalației, acordând timp pentru implementarea planurilor de urgență.