MStower – Soluţie de specialitate pentru proiectarea turnurilor din oţel

MStower – Soluţie de specialitate pentru proiectarea turnurilor din oţel

Cu ajutorul soluţiei Mstower se poate modela, analiza şi proiecta rapid turnuri din oţel pentru transmisie şi comunicare cu ajutorul capabilităţilor cuprinzătoare de modelare, rezultate şi ieşire. Cu ambele definitii grafice şi bazată pe text ale structurilor turnurilor, puteţi proiecta şi completa proiectele mai rapid. Permite crearea cu uşurinţă a modelelor de ȋnalta calitate, ȋn conformitate cu o serie de standarde internationale.

Puteti proiecta eficient turnuri, precum piloni, turnuri cu zăbrele şi piloni de ancorare folosind o libraărie cuprinzătoare de tipuri de panouri şi echipamente auxiliare ce permit crearea rapidă a structurii. Creaţi rapid rapoarte cu aproape orice rezultat pornind de la datele de structură la datele de ȋncarcare, rezultate statice şi dinamice.

MStower conţine facilităţi cuprinzătoare pentru trasarea structurală, ȋncărcării şi a rezultatelor. Verificările de proiectare includ configuraţia structurală, lungimi de flambaj, rapoartele de ȋngustare, rezistenţa membrului final precum și rezistenţa bolțurilor. Rezultatele analizei de verificare pe membru pot fi prezentate grafic,  folosite în rapoarte și tipărite în funcție de necesități.

Capabilităţi

  • Analiză gravitaţie și încărcare laterală
  • Proiectarea și analiza modelelor structurale
  • Proiectarea la standarde internaționale de design
  • Generarea sarcinilor de proiectare și combinațiilor de încărcare
  • Modelarea oţelului structural
  • Utilizarea profilelor internaţionale de secțiuni