Orbit 3DM SDK și Plug-in-uri

INAS Accreditation - Bentley Orbit 3DM

SDK-ul permite conectarea la datele de cartografiere 3D partajate online de la orice furnizor sau orice sistem, la orice dimensiune sau orice acoperire pentru integrarea directă în fluxul de lucru existent. Utilizarea SDK-ului permite accesul la orice date de cartografiere 3D publicate și afișează fără probleme imagini și date din norul de puncte în software-ul terță parte. Pluginurile se integrează complet cu software-ul de la Esri, Autodesk și QGIS.

Capabilități

Măsurați, suprapuneți și extrageți date de cartografiere 3D

  • Deschideți și concentrați-vă pe imagini, schimbați unghiul de vizualizare, reglați luminozitatea imaginii și parcurgeți imaginile de cartografiere 3D. Suprapuneți rapid norul de puncte 3D și măsurați eficient punctele, liniile și zonele numai pe baza norului de puncte 3D, a rețelei de realitate sau a imaginilor. Salvați aceste măsurători în straturile de hărți terță parte și selectați cu precizie stratul potrivit pentru a le suprapune pe datele dvs. de cartografiere 3D.

Creați un plug-in terță parte pentru cartografierea 3D

  • Creați integrare sau plug-in-uri pentru orice site web, software de afaceri, fluxuri de lucru, GIS standard și produse CAD, conectându-vă la Orbit 3DM Publisher folosind SDK-ul Orbit 3DM Plug-in (.NET, scripting Java și HTMLl5).