Orbit 3DM Content Manager

INAS Accreditation - Bentley Orbit 3DM

Gestionarea datelor din realitate

Permite gestionarea datelor de cartografiere 3D după capturare și înainte de procesare, producerea hărților, modelarea activelor sau partajarea datelor. Orbit 3DM Content Manager le permite experților în achiziție de date să optimizeze și să gestioneze cu ușurință cantități masive de imagini, nor de puncte și date de cartografiere 3D dintr-o varietate de surse.

Scalabil și neutru din punct de vedere hardware, Orbit 3DM Content Manager vă oferă vizualizarea completă 3D la 360° a proiectului dvs. de cartografiere, permițând fuziunea în timp real a colectării de date la nivel de stradă, aeriene, oblice, interioare și statice. Navigați cu ușurință prin terabytes de nori de puncte, imagini și date de cartografiere 3D mobile.

Capabilități

Catalogarea și arhivarea datelor de cartografiere 3D

  • Mențineți cu ușurință o imagine de ansamblu cuprinzătoare a tuturor datelor de cartografiere 3D disponibile, combinate cu imagini, date de cartografiere vectorială și raster. Deschideti cataloage pentru a vizualiza, procesa, arhiva, consolida sau livra și partaja rapid cu părțile interesate.

Curățați mai multe treceri, obiecte în mișcare, zgomot pentru norul de puncte

  • Îmbunătățiți calitatea norilor de puncte înainte de consolidare sau export, pentru a le partaja, prin eliminarea persoanelor, mutând obiecte și eliminând inconsecvențele și alte elemente nedorite.

Îmbunătățiți și corectați precizia poziției datelor cartografice 3D

  • Analizați cu ușurință precizia poziției prin grafic și afișare colorată pe hărți, selectând orice întindere a traiectoriei. Încărcați punctele de control la sol și măsurați constrângerile pentru a previzualiza instantaneu ajustarea traiectoriei norilor de puncte sau pentru a măsura pozițiile și unghiurile imaginilor, pentru a efectua o traiectorie.

Gestionați cantități masive de date de cartografiere 3D la nivel de companie

  • Importați și organizați rapid datele de cartografiere 3D de orice dimensiune din orice sistem. Vizualizați, îmbinați, curățați, corectați, catalogați și arhivați cu ușurință terabytes de date din proiectele dvs. mobile, oblice, terestre, UAS și de cartografiere interioară.

Optimizați datele din norul de puncte pentru performanță, utilizare și stocare

  • Curățați eficient datele din norul de puncte LiDAR înainte de a partaja proiecte de cartografiere, prin eliminarea zonelor blurate, optimizând calitatea imaginii, analizând și raportând acuratețea poziției.

Procesați și colorați datele norului de puncte pentru partajare

  • Procesați simplu si rapid date din norul de puncte cu capabilități de subțiere și stripare, optimizare a unei imagini și obținere orto din norul de puncte și imagini sferice. Puteți utiliza managerul de activități pentru a consolida rapid datele pentru a le livra și a le partaja.

Încărcați și partajați date de cartografiere 3D

  • Încărcați direct proiecte de cartografiere mobile, consolidate pe Orbit 3DM Cloud, o platformă online bazată pe cloud, sau livrați către Orbit 3DM Publisher, o soluție locală, pentru a partaja nori de puncte și imagini online.