Orbit 3DM Cloud

INAS Accreditation - Bentley Orbit 3DM

Permite partajarea eficienta a datelor planare si la 360°, vizualizarea străzii și a imaginilor oblice. Orbit 3DM Cloud permite să publicați volume nelimitate de imagini plane/panoramice, rețele și nori de puncte ale datelor dvs. de cartografiere mobile, oblice, interioare, UAS sau terestre.

Disponibil folosind servere locale sau servicii bazate pe cloud, puteți defini acreditările utilizatorului și puteți partaja datele dvs. de cartografiere prin internet către browsere web, dispozitive mobile și vizualizatoare încorporate, permițând integrarea datelor în orice flux de lucru. Orbit 3DM Cloud vă oferă o consolă de configurare online, ușor de utilizat, cu instrumente fundamentale de import și configurare pentru a gestiona conținutul de cartografiere 3D.

Capabilități

Accesați vizualizarea completă a norului de puncte 3D

 • Obțineți vizualizarea completă a norului de puncte 3D folosind clientul web HTML5. Navigați cu ușurință printr-o multitudine de terabiti de date din norul de puncte. Măsurați și extrageți date 3D pe baza oricărui nor de puncte 3D LiDAR sau DSM din proiecte de cartografiere aeriene, exterioare sau interioare.

Accesați un catalog de date ușor de utilizat

 • Primiți un catalog de date online ușor de utilizat, pentru a vă conecta la Orbit 3DM Content Manager, aplicația desktop care este utilizată pentru a pregăti orice set sau combinație de date de cartografiere 3D înainte de producție și partajare cu părțile interesate.

Creați publicații cu consola managerului

 • Combinați cu ușurință proiecte de cartografiere 3D, hărți de bază și alte date GIS în publicații. Obțineți control deplin pentru a gestiona și a atribui utilizatori, grupuri de utilizatori și profilurile acestora sau publicați conținutul într-un mediu fără autentificare. Vizualizați cu ușurință datele de conectare, configurați paginile dvs. web, creați legături directe prin XY sau Photoname și definiți conectivitatea prin URL, nume de utilizator și parolă.

Creați un plug-in terță parte pentru cartografierea 3D

 • Creați integrare sau plug-in-uri pentru orice site web, software de afaceri, fluxuri de lucru, GIS standard și produse CAD, conectându-vă la Orbit 3DM Publisher folosind SDK-ul Orbit 3DM Plug-in (.NET, scripting Java și HTMLl5).

Măsurați și extrageți datele de cartografiere publicate

 • Mai multe funcții inteligente de măsurare sunt disponibile la partajarea datelor, cum ar fi măsurarea și extragerea publicațiilor de cartografiere oblică, de interior, mobile și UAS. Utilizatorii pot măsura puncte, linii, polilinii, zone, volume și cercuri. Exportați și salvați rezultatele după fiecare sesiune.

Măsurați poziția, distanța, linia sau zona în imagini oblice

 • Efectuați cu ușurință măsurători cu un singur clic folosind un model digital de elevație (DEM), triangulare și multe tehnici automate de măsurare. Utilizați capabilitățile de măsurare HUD pentru a măsura rapid coordonatele, distanța, înălțimea și zonele.

Suprapuneți orice date vectoriale peste hartă și panoramă

 • Publicați date vectoriale împreună cu datele de cartografiere mobile și includeți servicii de caracteristici web în publicație. Puteți activa și dezactiva în mod dinamic fiecare strat în vizualizările de hartă și/sau panoramă, puteți regla înălțimea pentru datele 2D, puteți controla adâncimea vizualizării datelor vectoriale și puteți controla transparența suprapunerii.

Publicați și solicitați metadate

 • Setați compoziția vizualizării pentru a îmbunătăți vizualizarea datelor și solicitați includerea metadatelor în datele de cartografiere mobile.

Publicați în fluxuri de lucru terțe

 • Integrați cu ușurință un plug-in pentru fluxurile dvs. de lucru prin intermediul API/SDK-ului disponibil sau lucrați prin intermediul unuia dintre plug-in-urile software terță parte disponibile pentru Esri, Autodesk, QGIS sau MicroStation.

Publicați prin web cu HTML5 WebClient

 • Publicați fără efort vederi stradale, planare/panorame, nadir UAV și imagini aeriene oblice folosind clientul web. Accesați datele de cartografiere 3D partajate prin orice browser web. Utilizați autentificarea și parola pentru a vizualiza, naviga, suprapune, măsura și extrage.

Configurați cu WebClient, SDK/API și plug-in-uri gata făcute

 • 3DM Cloud vine cu un client web standard (HTML5) și SDK de vizualizare (SDK Orbit). Sunt disponibile și pluginuri pentru Esri, AutoCAD Map, QGIS.

Partajați mai mulți ani de date de cartografiere

 • Configurați o căutare de obiecte pentru straturi vectoriale sau un plug-in de căutare de geocodare pentru a înregistra un instantaneu de informații pentru o anumită perioadă de timp cu metadatele necesare. Gestionați eficient mai mulți ani de date de cartografiere mobilă, faceți obiectele selectabile și solicitați informații despre atribute.

Afișați urmele pașilor pe harta de bază

 • Obțineți instantaneu o perspectivă asupra unghiurilor și pozițiilor oblice de vizualizare cu informații despre amprenta în timp real. Suprapunerea amprentei imaginii este o modalitate ideală de a naviga, deoarece vă menține concentrarea pe locații predefinite în timp ce zoomați și deplasați.

Măsurători simple și puternice

 • Măsurați, atribuiți și extrageți rapid puncte, distanțe, polilinii, zone și volume simple din orice vizualizări disponibile pentru a vedea mai multe rezultate. Primiți opțiuni precum măsurarea numai cu imagini, imagine cu nor de puncte în spate, nor de puncte 3D sau hartă 2D. Descărcați cu ușurință rezultatele într-un fișier .kml pentru export.

Stocați și partajați datele de cartografiere 3D cu software ca serviciu

 • Editorul Bentley bazat pe cloud nu necesită instalare. Creați cu ușurință un cont pentru organizația dvs., încărcați date prin Managerul de conținut Orbit 3DM și invitați utilizatorii să vizualizeze și să utilizeze datele dvs. de cartografiere 3D.