Orbit 3DM

Orbit 3DM

INAS Accreditation - Bentley Orbit 3DM

Soluțiile Bentley Orbit 3DM îi ajută pe utilizatori să gestioneze, să analizeze și să partajeze baze mari de date de nori de puncte, imagini, mesh texturat și resurse GIS tradiționale pentru a fi utilizate cu modelarea realității și modele digital twin. 

Permite accesarea, actualizarea si gestionarea cu ușurință a datelor captate din realitate, modele de orice dimensiune si din orice sistem. Cu Orbit 3DM, puteți asigura acuratețea și detaliile datelor dvs. captate din realitate supraterana, subterane sau interioare, achiziționate de la sisteme de cartografiere terestre, mobile, UAS, oblice și aeriene. Prin finalizarea măsurătorilor simple și complexe, permite extragerea caracteristicilor și efectuarea analizelor avansate folosind cantități mari de date captate din realitate. Permite partajarea in mod eficient intern sau extern sau încorporarea într-o aplicație terță. 

Orbit 3DM este o aplicatie neutra din punct de vedere hardware, ce oferă utilizatorilor o vedere completă 3D la 360° a realitatii, permițând fuziunea în timp real a diverselor resurse de date din realitate de orice dimensiune si din orice sistem.

Inginerii, profesioniștii în domeniul geospațial și proprietarii-operatorii de infrastructură pot răspunde nevoilor actuale din cadrul proiectelor pentru o utilizare din ce în ce mai precisă, versatilă, gestionabilă și încorporată a digital twin, cu topografie 4D facilitată de soluțiile Orbit 3DM.

Orbit 3DM Content Manager

Bentley Orbit 3DM Content Manager
Permite optimizarea și gestionarea imaginilor, norilor de puncte și date de cartografiere 3D dintr-o varietate de surse. 
 
 
 

Orbit 3DM Feature Extraction

Bentley Orbit 3DM Feature Extraction
Simplifică importarea datelor cartografice.
 
 
 
 
 
 

Orbit 3DM Publisher

Bentley Orbit 3DM Publisher
Permite publicarea volumelor nelimitate de imagini plane/panoramice, rețele și nori de puncte ale datelor de cartografiere mobile, oblice, interioare, UAS sau terestre.
 
 

Orbit 3DM Cloud

Bentley Orbit 3DM Cloud
Serviciu bazat pe cloud care permite publicarea volumelor nelimitate de imagini plane/panoramice, rețele și nori de puncte ale datelor de cartografiere mobile, oblice, interioare, UAS sau terestre.
 

Orbit 3DM SDK și Plug-in-uri

Bentley Orbit 3DM SDK și Plug-in-uri
Permite conectarea la datele de cartografiere 3D partajate online de la orice furnizor sau orice sistem, la orice dimensiune sau orice acoperire, pentru integrarea directă în fluxul de lucru existent.