ContextCapture Mobile

INAS Accreditation - Bentley ContextCapture

Permite simplificarea și scalarea proiectelor, permițând oricui din echipa dvs. să documenteze facil situațiile de lucru, cu mai puține investiții de timp și resurse. 

ContextCapture Mobile vă permite să creați și să afișați rapid rețele de realitate 3D folosind fotografii realizate cu telefonul sau tableta dvs. utilizând Serviciul de procesare în cloud, ContextCapture, de la Bentley. Datele dvs. de modelare a realității vor fi stocate în ProjectWise ContextShare, un serviciu Bentley cloud care extinde mediul de date conectat. Mesh-urile  reprezentand obiecte reale pot fi transmise utilizatorilor ProjectWise pentru utilizare în fluxurile de lucru de proiectare analitică și modelare a construcțiilor.

Descărcați aplicația ContextCapture Mobile din Apple Store sau din Google Play. Abonamentul pentru viza de modelare ''reality'' este necesar pentru a accesa Serviciul de procesare în cloud ContextCapture și toate celelalte servicii cloud de modelare în realitate. 

Capabilități

Permite integrarea de imagini de la multe tipuri de camere și tipuri de senzori

  • Utilizați o mare varietate de camere, de la telefoan până la sisteme de achiziție multidirecționale de înaltă specialitate, aeropurtate sau terestre. Profitați de orice format de imagine și metadate disponibile pentru a crea modele 3D.

Generarea modelelor GIS 2D și 3D

  • Produceți modele 3D georeferențiate precise utilizând o gamă completă de tipuri de date geospațiale, inclusiv ortofotografii adevărate, nori de puncte și modele digitale raster de elevație. Aplicația include o interfață de bază de date SRS pentru a asigura interoperabilitatea cu soluția dvs. GIS aleasă.

Generarea modelelor de plasă (mesh) 3D

  • Produceți modele 3D utilizând o gamă de formate CAD tradiționale, cum ar fi OBJ sau FBX, formate de nor de puncte, precum și rețele inovatoare cu mai multe rezoluții, cum ar fi Bentley open 3SM sau 3MX, pentru a vă asigura că modelele dumneavoastră sunt accesibile în mediul dumneavoastră de modelare.

Integrarea cu fluxurile de lucru CAD și GIS

  • Integrați cu ușurință cu MicroStation, Autodesk Revit, Graphisoft ArchiCAD și Trimble SketchUp cu suport pentru fluxurile de lucru pentru a rămâne sincronizate cu design-urile native pe parcursul lucrărilor în curs și pentru a importa conținut suplimentar în formate 3D standard. Exportați în mod fiabil simulările de vehicule, adăugați planuri de secțiune, activați și dezactivați straturi și profitați de inteligența modelului pentru sarcini precum etichetarea.

Măsurarea și analiza datelor modelului

  • Economisiți timp obținând răspunsuri precise efectuând măsurători precise ale distanțelor, volumelor și suprafețelor direct în interfața de vizualizare 3D.

Efectuare aerotriangulare automată și reconstrucția 3D

  • Calibrați complet toate imaginile identificând automat poziția și orientarea relativă a fiecărei fotografii. Folosiți reconstrucția 3D automată, maparea texturii și retexturarea legăturilor și a constrângerilor de reconstrucție pentru a asigura modele foarte precise.

Publicarea și vizualizarea modelelor pregătite pentru web

  • Produceți modele de orice dimensiune care sunt optimizate pentru publicarea web și care pot fi vizualizate folosind un plugin gratuit de vizualizare web. Acest lucru permite partajarea și vizualizarea instantanee a modelelor 3D pe Web.

Broșură:

 ContextCapture