ContextCapture

INAS Accreditation - Bentley ContextCapture

Captează imaginile, analizează și partajează condițiile existente

Soluțiile ContextCapture produc modele 3D ale condițiilor existente pentru proiecte de infrastructură, derivate din fotografii și/sau nori de puncte. Aceste rețele de realitate 3D extrem de detaliate oferă un context precis din lumea reală pentru deciziile de proiectare, construcție și operațiuni pe parcursul ciclului de viață al unui proiect. Permite dezvoltarea modelelor reality mesh precise, cu mai puține investiții de timp și resurse în dispozitive specializate de achiziție și instruire asociată. Puteți produce ușor și rapid modele 3D folosind până la 300 de gigapixeli de fotografii realizate cu o cameră obișnuită și/sau 3 miliarde de puncte de la un scaner laser, rezultând detalii fine, margini ascuțite și precizie geometrică. Reduceți considerabil timpul de procesare, cu capacitatea de a rula două instanțe ContextCapture în paralel, pe un singur proiect.

Soluția permite extragerea datelor de modelare a realității cu Editorul ContextCapture, un modul CAD 3D pentru editarea și analiza datelor din realitate, inclus în ContextCapture. Editorul ContextCapture permite manipularea rapidă și ușoară a rețelelor de orice scară, precum și generarea de secțiuni transversale, extragerea solului și a liniilor de rupere și producerea de ortofotografii, PDF-uri 3D și iModele. Vă puteți integra rețelele cu GIS și date de inginerie pentru a permite căutarea intuitivă, navigarea, vizualizarea și animarea respectivelor informații în contextul vizual al rețelei, pentru a sprijini rapid și eficient procesul de proiectare.

ContextCapture

Bentley ContextCapture
Dezvoltarea rapidă a modelelor 3D detaliate pentru utilizarea în proiectare prin intermediul fotografiilor simple.
 
 
 

ContextCapture Center

Bentley ContextCapture Center
Soluţie ce dezvolta rapid modele 3D detaliate de orice dimensiune pentru a fi utilizate în proiectarea, construcția, sau operații din fotografii digitale.
 
 

ContextCapture Cloud Processing Service

Bentley ContextCapture Cloud Processing Service
Producerea rapida a modelelor 3D cu fotografii și/sau nori de puncte pentru utilizare în fluxurile de lucru de proiectare, construcție și operațiuni.
 
 

ContextCapture Mobile

Bentley ContextCapture Mobile
Aplicație mobila ușor de utilizat, care generează și afișează modele 3D folosind fotografii realizate cu telefonul sau tableta.
 
 

ContextCapture Viewer

Bentley ContextCapture Viewer
Explorarea cu ușurință și măsura cu precizie rețele de realitate de orice scară.