ContextCapture Center

Soluția detectează și localizează automat obiectele, utilizând tehnologia 3D machine learning. Pot fi produse rapid rețele realiste de mesh, iar cu un upgrade la ContextCapture Center, poate fi economisit timp considerabil, folosind calculatoare scalabile

Cu ajutorul soluţiei ContextCapture Center se pot produce rapid chiar și cele mai mari și mai provocatoare modele 3D ale condițiilor existente pentru proiectele de infrastructură de orice tip, inclusiv la diferite scalări, ca de exemplu un oraş ȋntreg, derivate din orice fotografii digitale, camere de sisteme de sprijin, sisteme aeriene mai sofisticate, inclusiv achiziții publice a UAV-urilor.

Fără a fi nevoie de echipamente scumpe, specializate, se pot crea şi folosi rapid aceste modele 3D din realitate, extrem de detaliate, pentru a oferi un context precis din lumea reală pentru proiectare, construcția și deciziile de funcționare ce urmează să fie utilizate în timpul ciclului de viață al proiectului.

Se pot produce cu ușurință modele 3D folosind fotografiile realizate cu un aparat de fotografiat obișnuit rezultând un detaliu fin a muchiilor ascuțite și o bună precizie geometrică.

Utilizând soluţia ContextCapture Center, putm avea încredere în a furniza în mod fiabil modele de orice dimensiune sau rezoluție în mai puțin timp, fără risc de limitare a soluţiei.

Avem posibilitatea de concepere a modelelor foarte detaliate de orice dimensiune cu o precizie la scara unui oraș, mult mai rapid decât ȋnainte, când era necesară asistența pentru procesare paralelă prin folosirea a mai multor calculatoare.

Se poate accesa și partaja această realitate bogată a condițiilor existente, prin elementele finite, pentru a fi utilizate în orice flux de lucru a soluţiilor CAD sau GIS.

Oferă posibilitatea de partajare cu ușurință și în mod constant a informațiilor, a livrabilelor pe desktop sau dispozitivele mobile, în mai multe formate, inclusiv utilizarea naivă ȋn MicroStation.

Se poate obține chiar și un kit software de dezvoltare pentru a crea soluții personalizate, pentru a se potrivi nevoilor organizatorice unice.

Capabilităţi

  • Întrebuințarea scalării puterii de calcul
  • Generarea de modele GIS 2D și 3D
  • Generarea modelelor 3D CAD
  • Integrarea datelor georeferentiate
  • Măsoară și analizează datele modelului
  • Efectuează aerotriangulare automată și reconstrucție 3D
  • Publicarea și vizualizarea modelelor „Web-ready”