MicroStation

Acreditare INAS - Bentley MicroStation

MicroStation este lider mondial în domeniul mediilor de modelare informații, în special pentru arhitectură, inginerie, construcții și exploatarea tuturor tipurilor de infrastructură, inclusiv sisteme de utilități, drumuri și căi ferate, poduri, clădiri, rețele de comunicații, rețele de apă și canalizare, instalații industriale, miniere, și multe altele. MicroStation poate fi utilizat fie ca aplicație software sau ca platformă tehnologică.

Folosit ca aplicație software, MicroStation transformă ideile în realitate. Oferă interacțiune largă cu modele 3D și design-uri 2D pentru a produce rezultate de încredere, cum ar fi desene precise, PDF-uri bogate în informații 3D și schițe 3D. Datele sale robuste şi capacitățile de analiză permit simularea performanței modelelor, inclusiv redare realistă și animații convingătoare. În plus, capacitatea sa de a integra cunoștințe aprofundate şi variate din domeniul geometriei inginereşti și date de la o gamă foarte largă de programe CAD și formate de inginerie garantează faptul că utilizatorii pot lucra perfect cu întreaga echipa de proiect.

Folosit ca platformă tehnologică pentru aplicații specifice Bentley și altor furnizori de software, MicroStation oferă subsisteme robuste pentru integrare uniformă a geometriei și a datelor și îmbunătățește experiența utilizatorului pentru un portofoliu larg de design-uri complete, inginerie şi simulare aplicații. Garantează că fiecare aplicație folosește aceste avantaje, permițând echipelor multidisciplinare să beneficieze de un portofoliu software interoperabil.

MicroStation

MicroStation
Modelare 3D, Documenţie și Vizualizare a proiectelor de infrastructură.
 
 
 

MicroStation CONNECT

MicroStation CONNECT
O nouă tehnologie Bentley pentru Modelare 3D, Documentie și Vizualizare a proiectelor de infrastructură. 
 
 

Generative Components

Generative Components
Soluţie rapidă de explorare a alternativelor de proiectare pentru modele de construcţii.
 
 
 

Bentley View

Bentley View
Soluţie de vizualizare a modelelor BIM, IFC, DGN, DWG, i-models, Nori de puncte şi Imagini Raster.
 
 

Bentley DGN Reader pentru Windows

Bentley DGN Reader pentru Windows
Plugin Windows pentru previzualizare formatelor DGN şi i-models.
 
 
 

i-model ODBC Driver

i-model ODBC Driver
Date de acces din cadrul formatelor DGN şi i-models folosind Excel, Access, Visual Studio, sau Crystal Reports.
 
 

i-model plug-in pentru Adobe Reader

i-model plug-in pentru Adobe Reader
Plug-in Gratuit pentru crearea şi partajarea inteligentă a documentelor 2D sau 3D PDF utilizând Adobe Acrobat sau Acrobat Reader prin încorporarea de i-models în PDF-uri.