Bentley RM Bridge - Soluție de analiză pentru problemele complexe de inginerie pentru toate tipurile de poduri, clase și materiale.

RM Bridge - Soluție de analiză pentru problemele complexe de inginerie pentru toate tipurile de poduri, clase și materiale.

Soluția Bentley RM Bridge este o soluție potrivită pentru toate tipurile de poduri (ranforsate, pretensionate din beton sau oțel, poduri compozite), cu capabilități de programare și funcții avansate de modelare parametrică.

Permite livrarea directă a datelor de proiectare către fabricație, folosește coduri internașionale și oferă posibilitatea de a rula analize statice sau dinamice, cu obținere rapidș de rezultate. Utilizatorul obține livrabile, provenite direct din modelele analizate.

Utilizatorii pot conferi acces și parților interesate către un mediu deschis, cu acces din browser, pentru a vizualiza geometria podului creat. Sunt incluse și posibilități de subliniere, printare și plotare.

Soluția RM Bridge este aplicația de bază a familiei de produse RM Bridge și poate fi oricând upgradată către soluția RMBridge Advanced, care include o gamă largă de coduri internaționale de design, module pentru analize avansate solicitate de tipurile complexe de poduri, cum ar fi de exemplu podurile foarte lungi, cele suspendate sau cele cu cabluri. Modulele specializate add-on adaugă funcționalități avansate pentru analize de cutremur, analiza poduri rulante, simulări de vânt, etc. 

Modulele add-on sunt dedicate domeniilor specifice de calcul:

  • RM Bridge Advanced Non-linear
  • RM Bridge Advanced Dynamic
  • RM Bridge Advanced Construction
  • RM Bridge Advanced Cable
  • RM Bridge Advanced Wind
  • RM Bridge Cast – acest modul este inclus în RM Bridge Advanced.

Soluțiile RMBridge pot fi conectate cu aplicațiile Bentley de inspecție, creând astfel o suită de soluții unitare, utile chiar în procesele de mentenantă ale duratei de viață a podurilor.

Soluția RM Bridge permite transferul datelor cu soluția MicroStation prin formatele DGN, LANDXML, DWG, dar și cu alte formate de aplicații. Astfel, inginerii pot defini cu acuratețe podul în funcție de axul geometriei carosabilului sau a căii ferate, geometrie ce provine din aplicații cum ar fi Power Rail Track, Power InRoads, Power GEOPAK, sau alternativ din AutoCAD, Civil 3D, cât și alte aplicații. Cel mai bine este însă să conectăm soluția RM Bridge cu aplicații Bentley.

Soluția include posibilități de aliniere orizontală cu carosabilul, profile verticale, date fotogrametrice, modele digitale de teren, izolinii (linii de contur), grafică raster și design pentru liniile de cale ferată.