Acreditare INAS - Bentley OpenRoads

OpenRoads SignCAD

Solutia OpenRoads SignCAD permite proiectarea rapida a semnelor de trafic precise care respectă standardele federale și de stat actuale. Permite proiectarea și definirea panourilor, marcajelor de rută, a săgeților, text, grafică și machete, păstrând în același timp alinieri și spațiu pe măsură ce sunt editate. OpenRoads SignCAD simplifică creația de proiectare pentru proiecte de toate dimensiunile, inclusiv sensuri giratorii, comenzi ale benzii, indicatoare stradale și proiecte majore de autostrăzi care implică mai multe etape și faze.

Profitați de funcțiile puternice ale OpenRoads SignCAD, cum ar fi dimensionarea cu adevărat automată, obiectele inteligente și panourile dinamice pentru a crea și optimiza rapid următorul dvs. indicator de trafic. Întregul Manual privind dispozitivele de control uniform al traficului (MUTCD) este la îndemână, nu doar ca referință, ci ca standarde electronice care proiectează automat semnul de trafic pentru dvs.

Beneficii

  • Optimizarea designului și actualizazarea semnelor de circulație rutieră existente cu planuri automate
  • Economisiți ore de proiectare cu dimensionarea automată
  • Reduceți timpul de revizuire și întoarceți rezultate exacte, cu tabele de standarde încorporate
  • Îmbunătățiți colaborarea în proiect prin deschiderea proiectelor dvs. de semne în MicroStation
  • Reduceți sarcinile obositoare cu operațiuni simple, automatizate, utilizând standardele MUTCD, statale și federale încorporate
  • Minimizați refacerea prin transferul proiectării semnelor direct la echipamentele de fabricație și trasare.

Capabilități

Acces la obiecte, semne și instrumente standard

  • SignCAD include standarde de stat, federale și MUTCD, indicatoare rutiere și obiecte. Utilizatorii își pot adăuga propriile standarde și semne personalizate pentru proiectarea lor. Obiecte de proiectare, cum ar fi marcaje de traseu, săgeți, simboluri, panouri, margini, linii și fonturi sunt definite de șabloane standard, asigurându-se că obiectele inteligente sunt create conform standardelor respective.

Proiectarea indicatoarelor de trafic personalizate

  • Dimensiunile aspectului pot fi personalizate manual astfel încât, chiar și cu automatizare, utilizatorii să poată controla complet aspectul semnelor lor, permițând reglarea fină a designului. SignCAD va menține alinierea și spațiul pe măsură ce editați.

Respectarea standardelor de semnalizare de stat și federale

  • Standardele de stat și federale pentru semne de trafic, machete și specificații sunt integrate în software. Permite implementarea rapida și ușoara standardele încorporate pentru toate proiectele dvs. incluse în Manualul privind dispozitivele de control uniform al traficului (MUTCD).

Importul sau scanarea imaginilor pentru a crea grafică

  • SignCAD vă permite să importați sau să scanați cu ușurință orice imagine pentru a crea noi modele și a combina mai multe elemente în obiecte noi, integrându-le în biblioteca de semne.

 

Broșură:

 OpenRoads SignCAD