Modelare Domeniul Civil - Rețele Drumuri - Soluții de modelare a rețelelor de drumuri și poduri
Acreditare INAS - Bentley OpenRoads

Bentley Subsurface Utility Engineering

Informațiile despre utilitatile subterane sunt o problemă critică în proiectele de transport. Deținerea de date incorecte sau incomplete asociate cu utilitățile subterane poate crește costurile proiectului și poate compromite siguranța și mediul. Soluția noastră de inginerie subterană oferă proiectare, modelare și analiză 3D, care vă permite să integrați și să partajați cu ușurință proiectele de suprafață și datele asociate în toate fazele proiectului.

Folosind soluția Subsurface Engineering, puteți integra proiectarea 3D, topografia și datele geospațiale într-un mediu unitar de modelare și gestionare a informațiilor. Acest proces asigură o mai bună supraveghere și înțelegere a sistemelor utilitatilor subterane. Vă puteți optimiza designul general fără a compromite infrastructura existentă.

Soluția ajută să mențineți o relație între datele CAD existente și diverse surse de date GIS. Puteți utiliza un link de informații bidirecțional pentru extragerea și postarea datelor. Această integrare vă permite să optimizați proiectele civile și utilitatile subterane și apoi să înregistrați datele actualizate de proiectare civilă 3D în sursa dvs. de date GIS. Astfel asigura că datele proiectului, astfel cum sunt construite, sunt exportate în baza de date pentru a îmbunătăți continuu calitatea informațiilor subterane de utilități.

Capabilități

Detectarea ciocnirilor

  • Reducerea riscului de construire într-o zonă aglomerată de utilități, știind unde se află utilitățile subterane existente. Efectuați analize de conflict ale modificărilor propuse pentru a economisi timp, a elimina erorile de construcție și a reduce costurile proiectului. Vizualizați ciocnirile în format 3D sau în tabel.

Produce modele de utilitati subterane 3D

  • Creați modele 3D automat din informații de sondaj, artefacte CAD, date GIS, foi de calcul Excel, baze de date Oracle și alte surse de informații standard din industrie.

Rezolva problema ciocnirile de utilități subterane

  • ​Vizualizați conflictele în modelul 3D sau rulați un raport de detectare a conflictelor pentru a identifica toate ciocnirile de utilități subterane. Erorile sunt marcate cu un nod de conflict și stocate într-o bază de date, astfel încât să puteți interoga și rezolva cu ușurință ciocnirile pentru a atenua potențialele erori de construcție.