Acreditare INAS - Bentley OpenBuildings

OpenBuildings Speedikon - Transformarea modului în care proiectați instalații industriale în Germania

Software de proiectare și documentare industrială

Integrați designul, desenele, rapoartele și datele dvs. cu funcții complete. Simplificați-vă fluxul de lucru, pe toată durata procesului de proiectare, proiectare structurală și documentație pentru construcții, pentru instalații industriale noi și existente. De la aeroporturi, la spitale, la fabrici, va transforma modul în care proiectați instalații industriale în Germania.

  • Interoperabil: integrează mai bine informațiile asigurând o compatibilitate deplină pe mai multe formate de date

  • Calculație: creați, manipulați și modificați cu ușurință elementele modelului modificând doar dimensiunile cheie

  • Filtru unic: vizualizați diferite desene dintr-o sursă la diferite scări, aplicând filtre pentru o ieșire consistentă și de calitate.

Capabilități OpenBuildings Speedikon

Creați documentația de construcție

  • Furnizați documentație personalizabilă care este fiabilă și robustă. Personalizați desenele și susțineți sarcinile fluxului de lucru, de la proiectarea proiectului la documentația de construcție.

Proiectarea instalațiilor industriale

  • Proiectați clădiri și instalații germane, cum ar fi fabrici, aeroporturi, birouri și spitale, de toate dimensiunile și complexitatea. Combinați documentația dvs. de arhitectură, proiectare structurală și construcție. Utilizați dimensiunile cheie pentru personalizarea ușoară a obiectelor.

Generați rapoarte la standardele germane

  • Creați rapoarte complete care respectă standardele germane. Combinați desene, hărți și modele pentru a crea un mediu de date comun. Integrați designul, vizualizarea 3D, producția de desene, raportarea la preluarea cantității și pregătirea datelor pentru gestionarea instalațiilor.