Acreditare INAS - Bentley OpenBuildings

OpenBuildings Designer - Explorarea, proiectarea clădirilor și livrarea proiectelor mai rapid

Software de proiectare multidisciplinară a clădirilor

Proiectați, analizați, documentați și vizualizați clădiri de orice dimensiune, formă și complexitate. Comunicați eficient intenția de proiectare între disciplinele de construcție și echipele distribuite geografic. OpenBuildings Designer (fostul AECOsim Building Designer) oferă capabilități avansate de modelare a informațiilor de construcție (BIM), astfel încât să puteți livra clădiri mai rapid și cu mai multă încredere proiectarea, fluxul de lucru, capabilități și livrări.

 • Multidisciplină: creșterea colaborării dintre arhitecți, ingineri mecanici, electrici și structurali cu un set comun de instrumente și fluxuri de lucru.

 • Interoperabilitate: Integrați informațiile pe care le aveți din mai multe formate și lucrați cu ușurință la proiecte de orice dimensiune.

 • Livrări bogate în informații: comunicați clar intenția de proiectare cu livrări fiabile pe care le puteți personaliza cu ușurință.

 • Mediu de design nerestrictiv: modelează orice, cu totală libertate de la clădiri cu o geometrie simplă și extrem de complexă.

 • Performanța clădirii: Permite simularea clădirilor și prezicerea de performanța reală a activului în mod rapid și cu precizie pentru a explora diverse opțiuni de rafinare iterativă.

Capabilități OpenBuildings Designer

Analizați performanța sistemului de construcții

 • Simulați performanțele din lumea reală și evaluați performanțele sistemului de construcții, astfel încât să puteți descoperi rapid cele mai bune opțiuni de proiectare. Informați deciziile de proiectare timpurie cu analiza conceptuală a energiei care oferă sarcini maxime, calcule energetice anuale, consumuri de energie, emisiile de carbon și costurile de combustibil.

Colaborează între echipe multidisciplinare

 • Include funcții pentru proiectarea sistemelor arhitecturale, electrice, mecanice și structurale într-o singură aplicație. Coordonează mai bine proiectele datorită unui mediu de proiectare comun și a unui flux de lucru eficient. Rezolva confruntările cu detecția de ciocnire încorporată și împărtășirea marcajelor de modele și documentație între echipe pentru a reduce erorile proiectului.

Proiectare clădiri și instalații

 • Dezvoltați și proiectați clădiri și instalații de orice dimensiune și complexitate cu instrumente arhitecturale cuprinzătoare. Produceți documentație arhitecturală coordonată direct din modelul clădirii. Creați planuri, secțiuni, ridicări și programe pentru orice componentă arhitecturală.

Proiectarea structurilor de construcții

 • Modelează structurile din oțel, beton și cherestea de la pereți, fundații și coloane până la alte componente structurale. Produceți planuri, structuri, secțiuni și ridicări. Integrați-vă cu aplicații detaliate, inclusiv ProStructures Bentley.

Proiectarea sistemelor MEP

 • Proiectarea sistemelor complexe mecanice, electrice și de instalații sanitare (MEP). Modelează sisteme complet parametrice de gestionare a aerului, conducte și instalații sanitare. Proiectare iluminat, putere, detecție de incendiu și alte subsisteme electrice.

Generați documentația și rapoartele de construcție

 • Produceți documente de înaltă calitate și fiabile direct din modelul dvs. inteligent de clădire. Asigurați-vă că desenele sunt actualizate și reprezintă cu exactitate designul dvs. publicând vizualizări ale modelului de design. Legați specificațiile, calculele de inginerie și documentația echipamentului la modele și desene pentru a susține operațiunile de construcție.

Rafinați alternativele de proiectare

 • Iterarea proiectării rapide modelând dinamic sau manipulând geometria. Descoperiți mai multe posibilități și explorează o gamă largă de alternative „what-if" în mai puțin timp. Proiectați cu libertate și modelați orice formă, dimensiune și complexitate, fără restricții și limitări.

Vizualizați proiectele de clădiri

 • Produceți vizualizări ale modelelor și perfecționați în continuare design-urile potențiale. Generați imagini și animații cu detalii asemănătoare vieții și redări foto-realiste de înaltă calitate, fără a fi nevoie de software suplimentar.