Microstran – Soluţie pentru analiza structurală

Microstran – Soluţie pentru analiza structurală

Acreditare INAS - Bentley STAAD

Cu ajutorul soluţiei Microtran se eficientizează modelarea, analiza şi design-ul, menirea principală a aplicației este de a analiza membrele din oțel și conectarea designu-lui.

Vă puteți mări profitabilitatea și productivitatea prin proiectarea mai inteligentă și mai rapid cu comenzi puternice de modelare, a solverului mai rapid şi a interoperabilităţii diferitelor formate de fișiere.

Puteți investiga cu ușurință modele alternative și să includă rapid cererile de schimbare de design, datorită analizei membrelor din oțel și conectarea designu-lui. Încrezător, puteţi efctua analize neliniare, de flambaj, a integrării conexiunilor designului din oţel și de a exporta modelul  în formatul dorit.

Capabilități Microstran

Analizați gravitația și sarcina laterală

  • Proiectați și analizați structuri simple sau complexe pentru o gamă largă de condiții de încărcare, inclusiv cele induse de gravitație, cum ar fi încărcături moarte și vii, inclusiv condiții de salt, în combinație cu sarcini laterale, inclusiv vânt și seism.

Respectă cerințele seismice

  • Proiectarea și detalierea sistemelor rezistente la forță seismică, care generează sarcini seismice conform codului de construcție relevant. Luați în considerare aceste forțe în proiectarea elementelor și, dacă este cazul, în proiectarea cadrelor și a sistemului structural mai mare. Respectați cerințele de ductilitate ale codului de proiectare selectat în proporționarea și detalierea elementelor.

Proiectați și analizați cu ajutorul elementelor finite

  • Analiza completă a clădirii, proiectarea și redactarea pentru întreaga structură, cu exactitate și eficiență, folosind analiza elementelor noastre de ultimă generație. Folosind Microstran reduceți sau eliminați timpul petrecut în așteptarea rezultatelor.

Proiectați elemente din oțel format la rece

  • Proiectați elemente de oțel cu ecartament ușor folosind o bibliotecă cuprinzătoare de secțiuni formate la rece, fără a fi nevoie să utilizați o aplicație separată cu scop special.

Proiectați ramele laterale de rezistenta

  • Efectuează verificări extinse ale codului de construcție a forțelor seismice și ale vântului pe cadrele închise și cadrele de moment. Obțineți rapid proiecte sigure și fiabile.

Proiectare la standarde internaționale

  • Extindeți amploarea practicii de afaceri și profitați de oportunitățile de proiectare globală, utilizând o gamă largă de standarde și specificații internaționale. Completează-ți proiectele cu încredere datorită sprijinului extins al standardelor internaționale.

Integrați proiectele de conexiuni din oțel

  • Proiectarea conexiunilor structurale din oțel într-un singur mediu integrat. Transferați geometria elementelor structurale, dimensiunile membrilor și forțele de îmbinare din analiza 3D direct în aplicația de proiectare a conexiunii din oțel. Aceasta permite utilizarea eficientă a informațiilor și reduce cantitatea de reelaborare necesară atunci când structura se schimbă.

Produceți documentația de proiectare structurală

  • Generați documente de proiectare structurală, inclusiv planurile și ridicările necesare care sunt utilizate pentru a transmite intenția de proiectare. Modificările aduse modelului 3D sunt actualizate automat în documentație.

Partajează modele structurale

  • Transferați geometria modelului structural și rezultatele proiectării de la o aplicație la alta și sincronizați modificările în timp. Partajează rapid modelul structural, desenele și informațiile cu întreaga echipă pentru revizuire.