Bentley Map PowerView

Bentley Map PowerView

Software GIS pentru Vizualizări și Editări ușoare

Obțineți instrumentele GIS potrivite pentru nivelul de muncă pe care îl efectuați. Vizualizați cu ușurință și efectuați o editare ușoară a informațiilor geospațiale 2D/3D.

  • Combinați informațiile dvs. 2D și 3D pentru o prezentare spațială consolidată
  • Importați și accesați mai multe tipuri de date, inclusiv date Oracle Spatial, Microsoft SQL Server Spațial, fișiere Esri Geodatabase și Serviciul de caracteristici Web (WFS) precum și multe altele
  • Utilizați o interfață (API) puternică, dar flexibilă, pentru dezvoltarea aplicațiilor GIS personalizate

Deoarece ​există nevoi și cerințe GIS diferite, software-ul Bentley Map este oferit în trei versiuni ​robuste, plus o versiune mobilă.

Capabilități:

Accesați hărți și informații geospațiale ​direct de ​pe dispozitivele pe care le purtați în teren

Furnizați acces rapid la informații actualizate ale companiei către mii de lucrători din teren, atunci când și unde au nevoie de ele. Accesul pe teren la informații critice economisește timp, îmbunătățește munca angajaților din teren și vă menține avantajul competitiv.

Dezvoltați aplicații personalizate GIS

Creați o aplicație personalizată GIS pentru nevoile dvs. Software-ul este proiectat cu un grad remarcabil de flexibilitate și are o interfață API extinsă care sprijină dezvoltarea ​și personalizarea aplicației, folosind C / C ++, C #, .NET​ cât​ și alte limbaje moderne de programare. Kitul include o documentație extinsă și ​exemple.

Model de obiect geospațial

Creați obiecte inteligente geospațiale cu inovații avansate de design 2D și 3D​, ​utilizând instrumente interactive de editare. Utilizați instrumente pentru dimensionare, adnotare, afișare raster, tipărire, publicare și multe altele.

Examinați și redenumiți datele geospațiale

Vizualizați și marcați datele geospațiale într-un mod rentabil​ din punct de vedere al costurilor​. Efectuați editare ușoară și ​apelarea funcțiil​or​ direct ​din teren sau​ de​ la birou.