Bentley Map Mobile

Bentley Map Mobile

Aplicație mobilă de ​cartografiere pentru tablete

Reduceți erorile și îmbunătățiți rezultatele prin accesul ​direct din teren la informațiile actualizate de care depindeți pentru a vă face bine treaba.

  • Accesați datele dvs. geospațiale, tehnice și de business direct din teren
  • Utilizați instrumentele de interogare pentru a găsi rapid date
  • Găsiți activele cu funcții compatibile cu GPS și direcții de conducere
  • Accesați baza de date de oriunde, chiar și fără o conexiune la rețea
  • ​Utilizați instrumente de subliniere și adăugare note
  • Transferați ​notele și marcajele adăugate înapoi către birou​, utilizând Bentley CONNECT sau ProjectWise


Bentley Map Mobile este disponibil în Magazinul Google Play pentru a fi utilizat pe tablete Android, în App Store Apple pentru tablete iPad și în Bentley SELECT pentru desktop-uri, notebook-uri și dispozitive cu touch pe 64 de biți Windows 7, 8 și 10. ​N​ecesită utilizarea aplicației Bentley Map Mobile Publisher pentru a publica modelele ​din Bentley Map Enterprise, Bentley Map, Bentley Utilities Designer și produsele Bentley's Communications. Bentley Map Mobile este ​o aplicație ​gratuită pentru descărcare​. Pentru a o putea utiliza, ​aplicația necesită un cont Bentley CONNECT.

Capabilități:

Accesați hărți și informații geospațiale pe dispozitivele ​dumneavoastră, ​direct din teren

Furnizați acces rapid la informațiile actualizate ale companiei către mii de lucrători ​din teren, atunci când și unde au nevoie de ele. Accesul direct pe teren la informații critice economisește timp, îmbunătățește munca angajaților din teren și vă menține avantajul competitiv.

Obțineți indicații de orientare prin GPS

Generați indicații de orientare către locația selectată sau locația accesată dintr-o interfață Google Maps sau Apple Maps. Eliminați nevoia de a transporta și de a activa dispozitivul GPS alternativ.

Navigați hărți prin atingere

Utilizați gesturi tactile intuitive pentru a efectua sarcini pe o tabletă rapid și convenabil. ​Aveți la dispoziție funcții speciale de zoom​,​ pentru a mări ​imaginea, eliminâ​nd astfel​ dispozitivele tradiționale cum ar fi​ ​mouse​-ul​, a cărui utilizare este greoaie pe teren.

Vizualizați și interogați datele spațiale

Localizați rapid facilitățile și funcțiile cu posibilitatea de a vizualiza și interoga date în​ diferite moduri. Găsiți funcții pe baza informațiilor despre atributele acestora cu căutări libere de text sau funcții de căutare utilizând instrumentul ​''​Zonă ​V​izibilă​''​.