Bentley Hevacomp Dynamic Simulation - Simularea analizelor energetice pentru clădiri folosind standardele din Marea Britanie.

Hevacomp Dynamic Simulation – Soluţie pentru simulări dinamice a clădirilor

Soluţia Hevacomp Dynamic Simulation permite efectuarea cu ușurință o analizelor pentru clădiri folosind standardul global pentru simularea dinamică EnergyPlus.

Cu ajutorul soluţiei Hevacomp Dynamic Simulation se pot proiecta simulări precise de construcție, fiind ȋn conformitate cu reglementările din domeniul construcțiilor din Marea Britanie.

Soluţia simplifică procesul de analiză de construcție prin utilizarea unui singur model comun de construcție pentru calcule și simulări complexe de construcții.

EnergyPlus oferă o modalitate rapidă și ușoară de a simula clădiri și de a efectua analiza de energie folosind un standard industrial pentru simulare dinamică.

Un singur model: Utilizează un model commun de clădire pentru calcule și simulări complexe de construcție, ce reduce timpul de reintegrare a datelor şi a informaţiilor.

Bază de date meteo: Acces la o bază de date meteo extinsă de peste 7.000 de locații din întreaga lume pentru simularea exactă a energiei.

Capabilități:

  • Analizează ansamblul de energie a clădirilor
  • Integrarea cu datele serviciilor mecanice din cadrul clădirilor
  • Operează standardul din industrie EnergyPlus