OpenCities Planner

OpenCities Planner este un serviciu bazat pe cloud care permite vizualizarea datelor 2D, 3D și GIS într-o lume 3D. Puteți proiecta, vizualiza și comunica proiecte de la dezvoltări urbane la scară largă până la proiecte arhitecturale detaliate. Dezvoltat de Microsoft Azure, OpenCities Planner este scalat pentru a sprijini utilizatorii la nivel global și oferă performanțe robuste și securitate multistrat datorită rețelei extinse de centre de date Microsoft. Tot ce aveți nevoie este un browser web, deoarece OpenCities Planner este complet bazat pe web și nu include pluginuri.

Capacitățile OpenCities Planner, combinate cu ofertele de modelare a realității Bentley, fac ca gemenii digitali la scară de oraș să fie accesibili pe scară largă. Sincronizând realitatea și „virtualitatea”, OpenCities Planner oferă soluția web perfectă pentru a permite fiecărui guvern de oraș să devină digital.

Scalabil pentru toate tipurile de organizații, de la planificatori individuali, arhitecți, ingineri GIS la guvernele orașelor și organizații mai mari.

Capabilități

Importați servicii CAD, GIS și web

  • Importați modele 3D detaliate și plasați-le în lumea 3D adăugând imagini, date vectoriale și documente pentru a vă comunica proiectul, precum și conectați-vă cu WMS pentru a adăuga straturi GIS la prezentare.

Împărtășiți proiecte și idei "crowdsource"

  • Invitați membrii echipei sau publicați un link direct pentru accesul publicului cu doar câteva clicuri, controlând accesul la conținut pe baza rolurilor utilizatorilor.

Schițați, analizați și exportați din orașe 3D

  • Creați, vizualizați și analizați opțiunile de planificare utilizând modelarea 3D și analiza umbrelor, trăgând un obiect pe hartă din biblioteca 3D și exportând în 3D pentru a continua proiectarea detaliată într-o aplicație terță parte BIM sau CAD.

Vizualizează totul

  • Vizualizați proiecte la scară largă care acoperă orașe întregi până la nivelul străzii atunci când transmiteți rețele de plasă, modele de teren și modele de oraș 3D semantice, cum ar fi CityGML.

Broșură:

 OpenCities Planner