OpenCities Map PowerView

Software GIS pentru vizualizare și editări luminoase

Oferă instrumentele GIS potrivite pentru nivelul de muncă pe care îl faceți. Vizualizați cu ușurință și efectuați editarea ușoară a informațiilor geospațiale 2D/3D.

  • Combina informațiile 2D și 3D pentru o prezentare spațială consolidată
  • Importați și accesați multe tipuri de date, inclusiv Oracle Spatial, Microsoft SQL Server Spatial, Esri File Geodatabase și Web Features Service (WFS) și multe altele
  • Utilizați o interfață de program de aplicație (API) puternică, dar flexibilă, pentru dezvoltarea aplicațiilor GIS personalizate.
Deoarece toată lumea are nevoi și cerințe GIS diferite, software-ul OpenCities Map este oferit și în versiuni mai robuste, PLUS o versiune mobilă.

Capabilități:

Accesați hărți și informații geospațiale ​direct de ​pe dispozitivele pe care le purtați în teren

Furnizați acces rapid la informații actualizate ale companiei către mii de lucrători din teren, atunci când și unde au nevoie de ele. Accesul pe teren la informații critice economisește timp, îmbunătățește munca angajaților din teren și vă menține avantajul competitiv.

Dezvoltați aplicații personalizate GIS

Creați o aplicație personalizată GIS pentru nevoile dvs. Software-ul este proiectat cu un grad remarcabil de flexibilitate și are o interfață API extinsă care sprijină dezvoltarea ​și personalizarea aplicației, folosind C / C ++, C #, .NET​ cât​ și alte limbaje moderne de programare. Kitul include o documentație extinsă și ​exemple.

Model de obiect geospațial

Creați obiecte inteligente geospațiale cu inovații avansate de design 2D și 3D​, ​utilizând instrumente interactive de editare. Utilizați instrumente pentru dimensionare, adnotare, afișare raster, tipărire, publicare și multe altele.

Examinați și redenumiți datele geospațiale

Vizualizați și marcați datele geospațiale într-un mod rentabil​ din punct de vedere al costurilor​. Efectuați editare ușoară și ​apelarea funcțiil​or​ direct ​din teren sau​ de​ la birou.