OpenCities Map

Soluție 2D / 3D GIS Desktop și software de cartografiere

Creați, întrețineți, analizați și partajați informațiile dvs. geospațiale, de inginerie și de afaceri într-un mediu puternic, dar familiar, MicroStation. Lucrați cu încredere cu GIS de calitate inginerie pentru a produce hărți de calitate și pentru a unifica date 2D / 3D disparate.
  • Eliminați datele disparate și îmbunătățiți interoperabilitatea (Oracle Spatial, Geodatabase Fișier Esri, fișiere Esri SHP, Microsoft SQL Server Spatial, i-models, Bing Maps și multe altele).
  • Economisiți timp și eliminați prelucrarea cu ajutorul instrumentelor de creare, editare și cartografiere a obiectelor precise.
  • Utilizați o interfață de program de aplicație (API) puternică, dar flexibilă, pentru dezvoltarea aplicațiilor GIS personalizate.
  • Creșteți productivitatea și îmbunătățiți luarea deciziilor oferind personalului de teren acces rapid de pe o tabletă cu aplicația Bentley Map Mobile. Bentley Map Mobile app.

Deoarece fiecare utilizator are nevoi și cerințe diferite, Bentley OpenCities Map este oferită în diferite versiuni.

Capabilități:

Capturați contextul existent în 3D

Integrați datele tehnice, datele din monitorizare, norii de puncte și imaginile digitale pentru a crea și actualiza modele de baze de date și baze de date 3D de înaltă precizie. Crearea automată a rețelelor 3D ale orașelor.

Efectuați analize spațiale 2D și 3D

Analizați datele cu ajutorul instrumentelor pentru zona tampon (buffering), suprapuneri, hărți tematice și detectarea conflictelor 3D. Efectuați analize de umbră și solare.

Dezvoltați aplicații GIS personalizate

Creați o aplicație personalizată GIS personalizată pentru nevoile dvs. Software-ul este proiectat cu un grad remarcabil de flexibilitate și are un API extins care sprijină dezvoltarea particularizată folosind C / C ++, C #, .NET și alte limbaje moderne de programare. Kitul include o documentație extinsă și mostre.

Includeți date în formate native Esri

Îmbunătățiți interoperabilitatea prin includerea de date în formate native Esri. Importați, exportați sau faceți trimitere la fișierele Esri SHP. Conectați-vă și efectuați tranzacții directe cu fișiere Geodatabase.

Includeți datele geospațiale din bazele de date spațiale

Vizualizați și importați direct date Web Feature Service (WFS). Accesați, actualizați și gestionați în mod continuu și intuitiv datele spațiale stocate în Oracle Spațial, Microsoft SQL Server și fișiere Esri Geodatabase.

Menținerea modelelor 3D ale orașelor

Editați, întrețineți și gestionați datele modelului de oraș 3D, inclusiv date nestructurate și structurate, cum ar fi design-urile geospațiale, arhitectonice și de inginerie, nori de puncte și rețele mesh reale. Se integrează perfect cu bazele de date spațiale cum ar fi Oracle Spatial și SQL Server Spatial.

Gestionați informațiile geospațiale

Depășiți provocarea de a gestiona, colabora și împărtăși datele geospațiale și conexe într-un mediu federalizat prin combinarea interfeței bazate pe hartă cu capabilitățile de gestionare a proiectelor, a documentelor și a fluxului de lucru. Navigați și preluați conținutul în funcție de locații specifice într-un mod controlat și sigur.

Gestionați informațiile și înregistrările terenului

​Optimizați-vă gestionarea informațiilor despre teren cu gestionarea geospațială federalizată a datelor, bazele de date spațiale deschise și gestionarea parcelelor 2D și 3D pentru înregistrarea terenurilor, pentru informații și scopuri fiscale.

Model obiect geospațial

Creați obiecte inteligente geospațiale cu inovații de productivitate avansate de design 2D și 3D utilizând instrumente interactive de fixare. Utilizați instrumente pentru dimensionare, adnotare, afișare raster, tipărire, publicare și multe altele.

Creați animații și randări

Asigurați aportul acționarilor prin producerea de filme și simulări realiste din design, construcție și modele operaționale. Alegeți dintre cadrele cheie și animația bazată pe timp. Obțineți rezultatele pe care le doriți mai repede, utilizând previzualizări de animație live pe ecran și procesare distribuită a rețelei. Creați vizualizări viabile și accesați bibliotecile online și livrate de materiale corecte din punct de vedere fizic, de iluminat și de conținut fotorealist bogat.

Realizarea hărților cartografice

​Creați și publicați hărți cartografice și tematice de înaltă calitate, exacte. Creați mai multe pagini în cărțile de hărți cu frontiere și câmpuri populate, etichetare dinamică și plasare de text, generare de grilă și grăbire, umbre de picătură, efecte halo și imprimarea și editarea de înaltă fidelitate.