Geotechnical Engineering - PLAXIS Monopile Designer

PLAXIS Monopile Designer - Software de proiectare a fundației offshore

Acreditare INAS - Bentley PLAXIS

PLAXIS Monopile Designer este un software cu elemente finite pentru fundații cu monopiloți. Acesta transferă rezultatele proiectului comun de cercetare industrială PISA în practica zilnică de inginerie. PLAXIS Monopile Designer reduce cantitatea de oțel necesară pentru fiecare monopilot și, prin urmare, reduce costurile totale pentru orice parc eolian. Poate fi folosit ca aplicație independentă, sau conectat cu PLAXIS 3D.

Reducea costurilor

  • Optimizați în mod semnificativ design-urile pentru proiectul dvs. de fundație cu monopiloti. Acest lucru va reduce costurile totale de oțel, fabricație, transport și instalare. Ați putea reduce lungimea piloților încorporați cu până la 35%.

Îmbunătățire acuratețe

  • Utilizați cea mai avansată și inovatoare metodă de proiectare a monopilotilor  – Pile Soil Analysis (PISA). Această metodă este cea mai bună practică a industriei pentru dezvoltarea parcurilor eoliene offshore de generație viitoare.

Simplificarea fluxurilor de lucru

  • Utilizați PLAXIS Monopile Designer împreună cu PLAXIS 3D pentru a automatiza cu ușurință procesul de generare și calculare a modelelor 3D. Deduceți, normalizați și parametrizați curbele de reacție a solului pentru a vă calibra modelul 1D.

Analiza solurilor stratificate

  • Combinați mai multe seturi de curbe de reacție a solului, fie bazate pe reguli, fie calibrate numeric din profiluri omogene de sol, pentru a efectua analize 1D ale monopilelor din sol stratificat în conformitate cu constatările fazei 2 PISA.

Validarea modelelor

  • Automatizați generarea și calculul unui model PLAXIS 3D FEM pentru a verifica geometria finală a monopilotului și a valida abordarea de proiectare 1D. Generați modele de verificare a proiectării pentru profile omogene și stratificate.