Bentley ConstructSim Planner

ConstructSim Planner - Soluţie pentru planificarea ȋn fază iniţială de proiect

Soluţia ConstructSim Planner simplifică planificarea ȋn faza iniţială a proiectului folosind un model de construcție virtuală. Se pot crea rapid pachete de construcție și de instalare prin interacțiunea imersivă cu modelele 3D bogate în date.

Prin utilizarea soluţiei ConstructSim Planner se poate direcţiona lucrarea de execuţie pe baza programării priorităților şi a nevoilor secvențiale din etapa de instalare.

Prin intermediul soluţiei ConstructSim Planner se poate planifica munca în funcție de disponibilitatea reală a materialelor și a resurselor. Prin posibilitatea de vizualizare a procesul de instalare înainte de a începe activitatea de execuţie, aplicaţia permite vizualizarea anumitor constrângeri  ȋn vederea atenuării riscului din cadrul proiectului.

De la etapa de instalare până la etapa de estimare a cifrei de afaceri din cadrul proiectului, soluţia ConstructSim Planner oferă un control fără precedent ȋn cadrul planificării construcției.

Se pot crea pachete de lucru de instalare foarte rapid, acestea ȋntr-un mod manual luând ore sau zile pentru a fii create. Oferă posibilitatea de concepere şi urmărire a pachetelor de lucru ce se potrivesc îndeaproape cu fluxul de lucru de construcție de cantități și în mod automat se pot rcrea tabelar orele de muncă. Planificarea într-un mediu 3D permite maximizarea siguranței în timpul îndeplinirii cerințelor de livrare ale proiectului.

Simularea virtuală a lucrării de execuţie: dezvoltarea secvenţelor şi a activități de construcție.

Gestionarea lucrului: crearea automată şi gestionarea pachetelor de lucru cu ConstructSim Work Packaging Server. Asigură pachetele că sunt corect dimensionate cu evaluări și estimări specifice proiectului.

Urmărirea lucrului pe șantier: vizualizarea stării de disponibilitate a materialului, restul de muncă, starea de instalare, starea cifrei de afaceri, sau orice altă condiție care utilizează modelul de construcție virtuală.

Mobilitatea Informației: mobilizatrea echipajelor de pe orice dispozitiv cu tehnologie cloud.

Planificarea iniţială: asigură că materialele sunt la fața locului și meseriile implicate sunt disponibile, acestea fiind planificate înainte de începerea lucrărilor.

Capabilități:

  • Crearea pachetelor (etapelor) de lucru
  • Revizuirea modelului de construcţie
  • Simularea planificării secvențelor de construcției 4D
  • Vizualizarea datelor de inginerie în modelul de construcție
  • Vizualizarea stării pachetelor (etapelor) de lucru