Bentley ConstructSim

ConstructSim - Soluţie avansată de gestionare a lucrării de execuţie

Soluţia ConstructSim oferă vizibilitate în direcţia de construcție folosind cele mai bune practici ȋn gestionarea unei lucrări complexe de execuţie.

Prin utilizarea soluţiei ConstructSim se poate direcţiona productivitatea și creșterea performanței generale a proiectului, prin automatizarea proceselor de inginerie, de ȋmbinare a construcției și instalaților de lucru.

Soluţia ConstructSim este interoperabilă cu cele mai multe tipuri de fișiere de modele 3D foloseste modelul pentru a simula lucrul bazat pe prioritățile și constrângerile de construcție. Permite lucrul colaborativ ȋn cadrul echipei implicate ȋn proiect prin intermediul dispozitivelor mobile și acces 24ore/7zile la internet. Utilizarea soluţiei ConstructSim aliniază lucrările de inginerie și de realizare a construcției ȋn cadrul proiectelor complexe, acestea fiind mai sigure și mai uşor de realizat.

ConstructSim Planner

Bentley ConstructSim Planner
Simplifica procesul de planificare folosind un model de construcție virtuală.
 
 

 

mai mult ...

ConstructSim Work Package Server

ConstructSim Work Package Server
Combină informațiile de construcție în timp real cu pachetul de lucru pentru a spori vizibilitatea, a îmbunătăți productivitatea și reduce costurile de proiect.