Bentley AXSYS Engine

AXSYS.Engine - Soluţie Personalizată pentru Proiectarea Uzinelor Nucleare

Prin intermediul soluţiei AXSYS.Engine crește eficiența procesului de proiectare din cadrul centralelor nucleare, prin crearea unui mediu personalizat de proiectare 2D.

Cu ajutorul soluţiei AXSYS.Engine se poate maximiza viteza și acuratețea fluxului de lucru prin integrarea instrumentelor de proiectare într-o arhitectură comună pe baze de date.

Ajută în a îmbunătății calitatea proiectului și coerența cu biblioteci pentru simboluri standard, echipamente și șabloane. Poate salva revizuirile de timp de gestionare cu un sistem integrat de management al schimbării şi de gestiona și publica rapid toate rezultatele dintr-o bază de date comună.

Cu soluţia AXSYS.Engine se poate creea procesul de proiectare al fabricilor ȋntr-un cadru de aplicare personalizat de ȋncredere de către industria nucleară de proiectare al fabricilor de mai bine de trei decenii. Utilizarea soluţiei AXSYS.Engine ajută la: ȋmbunătățirea colaborării de proiectare și de mobilitate de informații cu un model de fabrică inteligent care integrează o bază de date de proiect cu informații de inginerie consolidate; cresterea eficientei de proiectare a fluxului de lucru cu managementul schimbării și controlului integrat al revizuirii, ce necesită aprobările tuturor actualizărilor de proiectare; simplifică integrarea mediul dvs. de design personalizat prin utilizarea unui cadru de aplicaţie .NET.

Capabilități:

  • Definirea și gestionarea obiectelelor și atributelor pentru fabrică
  • Proiectare modelului schematic 2D al fabricii
  • Gestionarea datelor de proiectare al fabricilor
  • Executarea lucrărilor de colaborare din cadrul fabricilor