AutPIPE Vessel

AutoPIPE Vessel

Acreditare INAS - Bentley AutoPIPE

AutoPIPE Vessel vă oferă o proiectare eficientă din punct de vedere al costurilor şi precisă a recipientelor sub presiune, schimbătoarelor de căldura, rezervoarelor şi răcitoarelor de aer.

Reduceţi greşelile şi revizuirile manuale consumatoare de timp. Asiguraţi o eficienţă mai mare cu lanţul de aprovizionare şi o colaborare îmbunătăţită cu companiile de inginerie.

Prin utilizarea soluţiei AutoPipe Vessel se creşte eficienţa prin optimizarea de proiectare a vaselor complet automatizată ȋn toate condiţiile de instalare şi utilizare.

Creşteţi productivitatea şi oferiţi un design precis pentru operarea în siguranţă a vaselor în orice condiţii de încărcare pentru vasele sub presiune, schimbătoarele de căldură, rezervoarele şi răcitoarele de aer. Atingeţi conformitatea cu standardele regionale şi globale, inclusiv coduri de proiectare a vaselor de presiune din ultimii 10 ani şi coduri regionale de vânt, seismice, valuri şi încărcări de tip explozie.

Îmbunătăţiţi flexibilitatea pentru re-evaluare şi re-tehnologizarea vaselor existente. Aveţi posibilitatea să proiectaţi şi să scurtaţi timpul de proiectare precum şi revizuire prin eliminarea presupunerilor. Asiguraţi-vă încrederea în proiectarea vasului şi îmbunătăţiţi competitivitatea prin design de calitate superioară.

Capabilităţi:

  • În conformitate cu codurile şi standardele din industrie: asigurați-vă că proiectele dvs. sunt conforme cu mai mult de 30 de standarde de proiectare globale din industria de energie, nucleară, platformelor maritime, chimică și de petrol și gaze. Încorporati ghidul și limitele de proiectare ASME, englez, european, german, japonez, rus, API, NEMA, ANSI, ASCE, AISC, UBC, ISO și WRC.

  • Proiectare şi modelare vase de presiune: proiectaţi rapid şi modelaţi vasele de presiune bazate pe coduri de proiectare internaţionale şi metode de sarcină locale. Optimizaţi-vă desing-ul de flanşă pentru a minimiza cosurile pe bază de costuri de proiectare, asigurând un design ȋn condiţii de siguranţă. Generaţi lista de materiale, desene detaliate ale vaselor şi modele parametrice detaliate solide 3D.

  • Generaţi desene detaliate ale vaselor: reduceţi timpul de desenare şi de revizuire manuală cu desenarea automată detaliată. Creaţi desene tehnice complet dimensionate prin configurarea schemei de desenare. Personalizaţi datele şi detaliile de conexiune pentru a respecta standardele producătorului.

  • Modelul de referinţă al conductelor pentru analiza vaselor: economisiţi timp şi reduceti numărul de erori prin imporarea ȋncărcărilor duzelor din AutoPIPE ȋn AutoPIPE Vessel pentru analiza de ȋncărcare locală pe exteriorul vasului.

Broșură

   AutoPIPE Vessel