AutPIPE Nuclear

AutoPIPE Nuclear

Acreditare INAS - Bentley AutoPIPE

Proiectare țevi în domeniul nuclear și software de analiză

AutoPIPE Nuclear permite proiectarea conductelor la standarde ASME clase 1, 2 sau 3. Astfel se scurtează timpul de proiectare a centralei şi ciclul de fabricaţie fiind asigurate totodată respectarea standardelor internaţionale aprobate ȋn domeniul nuclear. Se demonstrează eficient conformitatea pentru proiecte cu cea mai extinsă acoperire de cod de proiectare pentru centrale noi sau existente.

Identificaţi şi rezolvaţi rapid probleme complexe cu combinaţii de stress complet automatizate sau definite de utilizator, având capabilităţi puternice de filtrare. AutoPIPE nuclear vă oferă interfaţă grafică productivă pentru modelare de tip CAD, precum şi o vedere grafică a rezultatelor cu capabilităţi detaliate de analiză nucleară.

AutoPIPE Nuclear vă ajută să vă conformaţi cu standardele ASME NQA01, ISO 9001, CSA N286.7-99, ASME N45.2 sau 10CFR50, susţinute de mai multe audituri independente a clienţilor Comisiei Nucleare de Reglementare (NRC) şi a Comitetului pentru Probleme ȋn Achiziţii Nucleare (NUPIC). Asiguraţi o creare rapidă şi precisă a modelului, prin schimb de date fiabil cu platforme CAD, inclusiv OpenPlant, AutoPLANT, PlantSPACE, PDS, PDMS şi SmartPlant 3D.

Capabilităţi:

  • Analizaţi şi vizualizaţi tensiunile pe conducte: oferă ȋncredere ȋn siguranţa modelelor dumneavoastră cu analiza neliniară statică şi a etapelor de sarcină. Efectuaţi analize pentru a examina diferite scenarii de ȋncărcare, inclusiv termică, seismică, vânt şi cazuri de ȋncarcare dinamică. Vizualizaţi instant tensiunile, devierile, forţele şi momentele.

  • În conformitate cu codurile şi standardele din industrie: asigurați-vă că proiectele dvs. sunt conforme cu mai mult de 30 de standarde de proiectare globale din industria de energie, nucleară, platforme maritime, chimică și de petrol și gaze. Încorporaţi ghidul și limitele de proiectare ASME, englez, european, german, japonez, rus, API, NEMA, ANSI, ASCE, AISC, UBC, ISO și WRC.

  • Proiectare şi modelare conducte: proiectare, modelare şi analiza sistemelor de conducte 3D folosind specificaţiile internaţionale de conducte, bazate pe cataloage de componente parametrice. Integraţi modelul de conducte 3D cu instrumentele de analiză a tensiunilor pe conducte pentru a creşte calitatea şi productivitatea proiectării. Îmbunătăţiţi astfel integritatea ȋn ansamblu şi calitatea generală a modelelor de canalizare.

  • Generarea automată de scheme izometrice: creaţi automat şi rapid scheme izometrice cu date izomatrice complet personalizabile inclusiv datele de proiectare. Puteţi adnota cu comentariile inginerilor pentru proiectantul CAD sau contractantului şi să adăugaţi etichete de suport sau echipamente de referinţă cum ar fi pompe sau lucrări din oţel.

  • Model de referinţă pentru domeniul structural: Reutilizaţi datele de proiectare prin crearea unui model structural ȋn STAAD Pro şi importaţi-l în AutoPIPE pentru o analiză de conducte şi structural mai realistă, integrată complet, aceasta find bidirecţională. Puteţi de asemenea importa varianta finală a modelului de conducte şi să o completaţi cu sarcini/ȋncărcări ale suportului pentru conducte ȋn modelul Bentley STAAD.