AutPIPE Advanced

AutoPIPE Advanced

Acreditare INAS - Bentley AutoPIPE

Prin utilizarea soluţiei AutoPIPE Advanced grăbiţi defapt proiectarea traseelor de ţevi, creşteţi productivitatea şi imbunătăţiti controlul calităţii cu o analiză de stress pentru ţevi sigură, scalabilă şi integrată. Produceţi modele conforme ȋn mai puţin timp cu analiza stresului integrat pentru o varietate de medii de canalizare.

Se pot aborda, ȋntr-un mod eficient, o gamă largă de analize avansate cu o singură aplicaţie ce include suport integrat pentru ȋncărcare valuri, analiză de conducte ȋngropate, ţevi ȋmbrăcate, ȋncărcări/sarcini dinamice, plastic ranforsat cu fibră de sticlă ortotropă (FRP/GRP) precum şi analize de conducte din material plastic HDPE. Economisiţi timp obţinând modele conforme cu suport pentru toate codurile majore, inclusiv clasele 2 şi 3. Creaţi, modificaţi şi revizuiţi rapid conductele şi modelele structurate şi efectuaţi analize liniare şi neliniare avansate a condiţiilor statice şi dinamice. Determinaţi rapid dacă peretele unui vas de presiune, al unui schimbător sau rezervor poate sau nu să reziste la ȋncărcările de canalizare.

AutoPIPE Advanced include funcţionalitatea AutoPIPE Nozzle, care va permite să calculaţi tensiunile locale la joncţiunile duză/vas, punctele de fixare fus, conexiuni clip şi ataşamente cu mâner.

Capabilităţi:

  • Analiza şi vizualizarea tensiunilor de conducte: oferă ȋncredere ȋn siguranţa modelelor dumneavoastră cu analiza neliniară statică şi a etapelor de sarcină. Efectuaţi analize pentru a examina diferite scenarii de ȋncărcare, inclusiv termică, seismică, vând şi cazuri de ȋncărcare dinamică. Vizualizaţi instant tensuni, devieri, forţele şi momentele.

  • În conformitate cu codurile şi standardele din industrie: asigurați-vă că proiectele dvs. sunt conforme cu mai mult de 30 de standarde de proiectare globale din industria de energie, nucleară, platformelor maritime, chimică și de petrol și gaze. Încorporaţi ghidul și limitele de proiectare ASME, englez, european, german, japonez, rus, API, NEMA, ANSI, ASCE, AISC, UBC, ISO și WRC.

  • Efectuarea analizei 3D a interferenţelor: creşteţi precizia cu detectarea automată a conflictelor de-a lungul conductelor 3D, structurii, echipamentelor, electricelor şi sistemelor HVAC. Utilizaţi Bentley Navigator pentru a revizui detectarea conflictelor şi a le rezolva înainte de construcţie.

  • Proiectare şi modelare conducte: proiectaţi, modelaţi şi analizaţi 3D sistemele de conducte folosind specificaţiile internţionale de conducte bazate pe cataloage de componente parametrice. Integraţi modelul de conducte 3D cu instrumentele de analiză a tensiunilor conductelor pentru a creşte calitatea şi productivitatea proiectării. Îmbunătăţiţi integritatea ȋn ansamblu precum şi calitatea generală a modelelor de canalizare.

  • Generarea schemelor izometrice: crearea rapidă a schemelor izometrice automate cu date izomatrice complet personalizabile inclusiv datele de proiectare. Se pot adnota folosind comentariile inginerilor pentru proiectantul CAD sau contractantului şi adauga etichete de support sau echipamente de referinţa cum ar fi pompe sau lucrări din oţel.

  • Model de referinţă pentru structural folosind analiza de tensiuni pe conducte: aveţi posibilitatea de a reutiliza datele de proiectare prin crearea unui model structural ȋn STAAD Pro şi fiind importat ȋn AutoPIPE pentru o analiză de conducte combinată cu structural. Integrarea este completă şi bidirecţională. Se poate importa varianta finală a modelului de conducte şi completă cu sarcini/ȋncărcări ale suportului pentru conducte ȋn modelul Bentley STAAD.Pro.