AutoPIPE - Soluţie de analiză pentru conducte – Productivitate, Integrare şi Calitate

Acreditare INAS - Bentley AutoPIPE

Bentley AutoPIPE este o soluţie cuprinzătoare şi integrată de analiză şi proiectare a reţelelor de conducte. Include o interfaţă grafică CAD remarcabilă, solver rapid de analiză, instrumente de vizualizare performante, vizualizare dinamică realistică a rezultatelor, precum şi o gamă largă de coduri internaţionale de proiectare.

Bentley AutoPIPE permite utilizatorilor să creeze, să modifice, şi să revizuiască modelele structurale şi reţelele de conducte şi oferă capabilităţi avansate de analiză liniară şi neliniară, în condiţii de încărcare statică sau dinamică, respectiv încărcări cauzate de vânt, valuri sau curenţi marini, încărcări termice, seismice şi tranzitorii.

AutoPIPE a fost dezvoltat ca o soluţie scalabilă pentru a răspunde nevoilor companiilor care lucrează în industrii diverse, cum ar fi industria energiei nucleare si din surse regenerabile, uzinele chimice, platforme maritime FPSO şi proiectarea stâlpilor de susţinere, sisteme de protecţie împotriva incendiilor, rafinării de petrol, sisteme naţionale de conducte de gaz şi petrol, conducte tip FRP (Fiberglass Reinforced Pipe), precum şi construirea de conducte de servicii. AutoPIPE include acum standarde ASME, britanice, europene, germane, japoneze, chineze, API, NEMA, ANSI, ASCE, AISC, UBC şi ghiduri WRC pentru o analiză completă a întregului sistem de conducte.

AutoPIPE oferă o integrare perfectă cu toate sistemele importante 3D CAD pentru proiectare de sisteme de conducte, precum AutoPLANT, PlantSpace, Intergraph PDS şi Aveva PDMS. În mod automat se pot genera curbe de stress isometrice, care pot fi uşor personalizate. Oricare dintre proiectantii implicaţi are posibilitatea de a lua decizii asupra design-ului proiectului, de a vizualiza întregul model şi datele grafice, precum şi, cu ajutorul ProjectWise Navigator, de a detecta automat conflictele între modelele AutoPIPE şi modelele CAD.

Este singura soluţie de pe piaţă care oferă integrare cu STAAD.Pro, ceea ce economiseşte săptămâni de proiectare şi oferă modele industriale mai realiste şi mai sigure.

AutoPIPE menţine propriul program de asigurare a calităţii pentru industria nucleară, conform standardelor internationale ASME NQA-1, ISO 9001 şi 10CFR50 app. B şi înregistrările auditurilor independente din industria nucleară, din ultimii 17 ani.

Broşuri

   AutoPIPE

   Variante AutoPIPE

Proiecte / Studii

   Studii de caz AutoPIPE