ANSYS

  • INAS S.A. RO
  • Produse
  • Ansys
  • Structural Analysis Software - rezolvă rapid şi cu ușurință probleme complexe de analiză liniară şi neliniară statică şi dimanică

Mechanical Enterprise

Ansys Mechanical Enterprise

Ansys Enterprise Mechanical este un instrument complet de analiză cu elemente finite (FEA), care furnizează o analiză în profunzime a comportamentului structurilor.

mai mult ...

Mechanical Premium

Ansys Mechanical Premium

Ansys Mechanical Premium este un element de analiză cu elemente finite ce oferă o perspectivă mai clară asupra  comportamantului neliniar al materialelor.

mai mult ...

Mechanical Pro

Ansys Mechanical Pro

Ansys Mechanical Pro este un element de analiză cu elemente finite ce oferă posibilitatea realizării unor analize termice, modale și de uzură, rapide și precise.

mai mult ...

ACT

Ansys ACT

Ansys ACT vă ofera posibilitatea de a crea un mediu de simulare personalizat în cadrul Ansys Workbench.

 

Autodyn

Ansys Autodyn

Instrument de analiză dinamică explicită cu aplicabilitate în studiul comportamentului dinamic neliniar al solidelor, fluidelor, gazelor şi interacţiunii dintre acestea.

LS-DYNA

Ansys LS-DYNA

Ansys LS-DYNA combină capacitățile matematice de analiză structurală atât în domeniul liniar cât și neliniar, cu facilități complete de 'pre' și 'post' procesare.

nCode DesignLife

Ansys nCode DesignLife

Ansys nCode DesignLife realizează analize de oboseală. Ca urmare a simulării unui model se obține ca rezultat performanța acestuia în urma încărcărilor ciclice.

mai mult ...

Aqwa

Aqwa

Reprezintă o suită de module integrate ce se adresează analizelor hidrodinamice specifice diverselor structuri offshore, inclusiv sistemelor de ancorare şi navelor maritime.

mai mult ...

Additive Manufacturing

Ansys Additive Manufacturing

Ansys oferă acum posibilitatea realizării unui flux de lucru complet destinat simulărilor AM fiind o premieră în acest domeniu. 

 

mai mult ...

Ansys Sherlock

Ansys Sherlock

Ansys Sherlock oferă previziuni rapide și precise de fiabilitate pentru hardware-ul electronic la nivel de componente, placă și sistem în fazele incipiente de proiectare.