ANSYS

Ansys Fluent

Ansys Fluent

Ansys FLUENT este un pachet CFD complet, foarte flexibil şi puternic folosit pentru simulări de orice complexitate. Oferă o gamă completă de modele fizice ce pot fi utilizate pentru un spectru larg de aplicaţii, din diverse industrii.

mai mult ...

Ansys CFX

Ansys CFX

Ansys CFX dispune de o experienţă considerabilă în studierea modului în care pot fi imbunătăţite performaţele pompelor, motoarelor de avion, turbinelor, compresoarelor şi ale altor maşini rotative, tocmai acest lucru propulsându-l ca lider pe piaţă în acest domeniu.

mai mult ...

Ansys CFD

Ansys CFD

Software-ul de simulare Ansys pentru calculul dinamicii fluidelor (CFD) vă permite să determinati, cu încredere, impactul  curgerii  fluidului asupra unui produs atât în faza de proiectare cât şi în cea de fabricaţie, precum și în timpul de exploatarea al acestuia.

mai mult ...

Ansys CFD-Flo

Ansys CFD-Flo

Ansys CFD-Flo reprezintă un pachet software de simulare a dinamicii fluidelor, ce se adresează designerilor şi inginerilor angrenaţi în activităţi de dezvoltare a produselor. Acest instrument oferă modele fizice cerute de companii ce urmăresc să realizeze produse de înaltă calitate şi într-un timp foarte scurt.

mai mult ...

FLUENT for CATIA V5

FLUENT for CATIA V5

FLUENT for CATIA V5 aduce simularea fluido-dinamică şi rezolvarea transferului termic în mediul PLM bazat pe CATIA V5. Se integrează astfel complet simularea rapidă, precisă şi eficientă, caracteristici recunoscute ale Ansys Fluent, în CATIA PLM.

mai mult ...

Ansys CFD-Post

Ansys CFD-Post

Soluţia Ansys CFD-Post este o aplicaţie comună tuturor soluţiilor Ansys ce realizează analize legate de dinamica fluidelor şi oferă utilizatorului toate instrumentele necesare vizualizării şi analizării rezultatelor obţinute.

 

mai mult ...

Ansys Icepak

Ansys Icepak

Instrument interactiv complet pentru analize termice folosit de către inginerii proiectanţi din industria electronică. Prin anticiparea circuitului aerului şi a transferului de căldură de la toate nivele sistemului analizat, Ansys Icepak duce la creşterea performanţelor, reducerea numărului prototipurilor şi a timpului de apariţie pe piaţă a produsului.

mai mult ...

Ansys Polyflow

Ansys Polyflow

Soluţia Ansys Polyflow este folosită pe scară largă de echipele de R&D, pentru a proiecta şi optimiza procesele de fabricaţie cum ar fi: extrudarea, termoformarea, suflarea, formarea sticlei, cu scopul de a obţine produse eficiente, luând în calcul scăderea costurile de energie cât şi timpul de material folosit.

mai mult ...