ANSYS

Ansys Channel Partner

Fluid Dynamics (CFD)

Software-ul de simulare Ansys pentru calculul dinamicii fluidelor (CFD) vă permite să determinați, cu încredere, impactul curgerii fluidului asupra unui produs - în faza de proiectare cât și în cea de fabricație, precum și în timpul utilizării acestuia. Capabilitățile de neegalat ale produsului software în analiza curgerii fluidelor pot fi folosite atât pentru a proiecta și optimiza echipamente noi cât și pentru a depana instalațiile deja existente. Indiferent de fenomenele pe care le studiați – mono sau multi-fazice, izoterme sau reactive, compresibile sau nu - Ansys Fluid Dynamics vă oferă informații utile privind performanța produsului dumneavoastră.

Renumitele instrumente de analiză CFD ale Ansys: Fluent și CFX utilizate pe scară largă și puternic validate, sunt disponibile separat sau împreună în pachetul Ansys CFD. Datorită robusteței și vitezei solverului, a cunoștințelor și a experienței echipei de dezvoltare, și a capabilităților avansate de modelare, soluțiile Ansys Fluid Dynamics furnizează rezultate de încredere. Tehnologia este extrem de scalabilă, oferind calcule paralele eficiente de la câteva, la mii de nuclee de procesare. Combinând Fluent sau CFX cu instrumentul Ansys CFD-Post, CFD complet vă permite să efectuați analize cantitative avansate sau să creați vizualizări de înaltă calitate și animații.

Soluțiile Ansys CFD sunt complet integrate în platforma Ansys Workbench. Acest mediu oferă o productivitate ridicată și un mod de lucru ușor de utilizat. Workbench integrează toate cerințele dumneavoastră de flux de lucru (pre-procesare, simulare și post-procesare), precum și funcționalitatea Multiphysics (interacțiune fluid-structură FSI, cuplare electronic-fluid). Workbench permite optimizări automate și ușor de configurat sau studii de explorare ale proiectului.

Soluții CFD

Soluții CFD

Produsele Ansys din această categorie fac posibilă optimizarea tuturor aspectelor legate de dinamica fluidelor.

 
 
 

mai mult ...

Rocky DEM

Rocky DEM

Rocky DEM simulează rapid și precis comportamentul de curgere a materialelor în format vrac constituite din particule cu forme complexe și dimensiuni diferite.

 
 

mai mult ...