3D Design

Ansys Channel Partner

Produsele Ansys 3D Design permit modelarea directă CAD și simularea pentru toți inginerii de proiectare. Întrucât cerințele inginerilor de proiectare de a construi produse optimizate, mai ușoare și mai inteligente sunt mai mari ca oricând, utilizarea instrumentelor de proiectare adecvate este mai importantă ca niciodată.

Modelare 3D

Construit pe tehnologia de modelare directa, Ansys Discovery SpaceClaim permite crearea, repararea și editarea rapida a geometriei. Indiferent dacă sunteți implicat în conceptul de modelare, sau în pregătirea unui model pentru fabricare sau pentru simulare, instrumentele Discovery SpaceClaim sunt concepute pentru a elimina problemele din geometrie și pentru a accelera procesul de proiectare.

Simulare instantanee

Disponibil până la 2 februarie 2018 ca și versiune “tech preview”, Ansys Discovery Live este un mediu de simulare care oferă analize cu obținerea rezultatelor instantaneu, strâns legate cu modelarea directa a geometriei, permițând astfel explorarea interactivă a designului. Cu ajutorul analizelor structurale, termice, de curgere a fluidelor, Ansys Discovery Live permite inginerilor sa experimenteze ideile de proiectare și să vadă feedback-ul instantaneu atunci când se aduc modificări la nivelul geometriei.

Simulare pentru inginerii de proiectare

Ansys Discovery AIM integrează perfect proiectarea și simularea într-un mediu de analiza unic, astfel inginerii au posibilitatea să exploreze mai profund noi idei și concepte. Discovery AIM oferă o singură platformă pentru dezvoltarea de produse bazate pe simularea numerica. Cu fluxuri de lucru ghidate pentru a promova cele mai bune practici, puteți profita la maxim de cea mai bună tehnologie solver Ansys. Ușor de învățat și de utilizat, oferă versatilitate, viteză și precizie pentru optimizarea design-ului.

 

Discovery Live

ANSYS Discovery Live

Discovery Live oferă posibilitatea de a realiza simulări în mod instantaneu, cu acces la instrumente de modelare directă a geometriei, permițând astfel explorarea interactivă ...

 

Discovery SpaceClaim

ANSYS Discovery SpaceClaim

Discovery SpaceClaim este o soluție multi-funcțională "CAD for CAE" care furnizează soluții eficiente pentru toate task-urile de modelare.