Altium Designer

Altium Designer, este un mediu de proiectare complet al plăcilor de circuite imprimate electronice, ce vă permite să vă implementati ideile cu cel mai eficient și colaborativ mediu de proiectare PCB disponibil. De la o placă rigidă flexibilă minusculă, pliabilă, care este integrată într-un aparat auditiv, până la un router mare de rețea de mare viteză, cu peste 20 de straturi, Altium Designer este mediul inginerilor ce ajută și oferă un design de success.

Altium Designer combină o multitudine de caracteristici și funcționalități, inclusiv:

 • Tehnologie avansată de rutare
 • Suport pentru design de ultimă oră de placă rigidă-flex
 • Instrumente puternice de gestionare a datelor
 • Instrumente puternice de reutilizare a designului
 • Estimarea și urmărirea costurilor în timp real
 • Inteligența dinamică a lanțului de alimentare
 • Vizualizări și verificari 3D native
 • Instrumente flexibile de gestionare a versiunilor

Toate aceste funcționalități sunt furnizate printr-un singur mediu de proiectare unificat, singurul de acest fel, și este proiectat pentru a oferi o productivitate optimă.

Trecând la PCB Design (și Altium Designer)

Altium - PCB Design

Nou în designul plăcilor și/sau Altium Designer și vă întrebați de unde să începeți? Acest tutorial vă va duce de la o foaie de schemă goală până la generarea fișierelor necesare pentru a fabrica placa goală pentru un circuit simplu cu nouă componente.

Designul pe care îl veți captura și apoi proiectați o placă de circuit imprimat (PCB) pentru este un multivibrator simplu astable. Circuitul - arătat în stânga - folosește două tranzistoare NPN de uz general configurate ca un multivibrator astabil autonom.

Explorați Altium Designer

Altium - Explorați Altium Designer

Altium Designer include toți editorii și motoarele software necesare pentru a efectua toate aspectele procesului de dezvoltare a produselor electronice. Toată editarea, compilarea și procesarea documentelor se realizează în mediul Altium Designer. Altium Designer stă la baza platformei de integrare X2, care reunește diferitele caracteristici și funcționalități Altium Designer - în funcție de licența achiziționată - și oferă o interfață de utilizator consecventă pentru toate instrumentele și editorii. Oferind o flexibilitate suplimentară, acest mediu este complet personalizabil, permițându-vă să configurați spațiul de design pentru a se potrivi modului în care lucrați.

Puteți explora caracteristicile și interfața Altium Designer experimentând software-ul, implicandu-va pentru a crea un nou proiect de design sau, mai bine, scanând mai întâi această documentație pentru a vă oferi un avans in lucrul cu interfata.

Caracteristici Altium Designer

 • Cel mai popular instrument ECAD    #1 in Electronics Design. Construirea viitorului este grea. Faceți totul mai ușor cu Altium Designer, software-ul ales pentru proiectanții de PCB.
 • Flux de lucru intuitiv. Creați fără efort modele de PCB cu un sistem intuitiv și interfață puternică care te conectează la fiecare aspect a procesului de proiectare electronică.

 • Caz de utilizare a colaborării in domeniul electronici. Lucrați împreună cu alți ingineri, oriunde în lume. Cu controlul versiunilor bazate pe Git și capabilitățile de diferențiere vizuală, vă puteți asigura că designerii rămân sincronizați în orice moment.

 • Caz de utilizare pentru interacțiunea cu clientul. Păstrați-vă clientul la curent cu progresul prin partajarea instantaneelor de design sau a lucrărilor în curs, accesibile în browserul web, de oriunde și de pe orice dispozitiv.

 • Caz de utilizare a colaborării cu producătorii. Eliberați cu încredere datele de fabricație și asamblare și permiteți partenerului dvs. de producție să vadă și să comenteze datele de producție direct în browser.

 • Caz de utilizare a colaborării MCAD. Rămâneți sincronizat cu omologii dvs. din inginerie mecanică, cu o colaborare bidirecțională fără fișiere prin integrări native cu SOLIDWORKS, Creo și Inventor.

 • Caz de utilizare a colaborării software. Depanarea hardware-ului necesită în mod eficient acces la design. Inginerii de software încorporat pot acum să caute, să selecteze și să încrucișeze schema, aspectul și geometria 3D în browser.

 • Caz de utilizare pentru lucru la distanță. Lucrul de la distanță nu mai este excepția, ci normalitatea dn zilele noastre. Indiferent dacă sunteți acasă, pe site-ul unui client, la aeroport sau oriunde altundeva în lume, lucrul de la distanță nu a fost niciodată atât de simplu.

 • Interfață unificată. Altium Designer a fost construit de la zero ca un mediu de dezvoltare electronică puternic, cu o singură aplicație, care conține toate instrumentele avansate de proiectare de care aveți nevoie pentru a vă finaliza proiectul de proiectare.

 • Editare globală. Altium Designer pune la îndemână instrumente de editare globale flexibile și puternice. Efectuați modificări simultan la toate sau la anumite componente. Instrumentele de selecție versatile vă permit să găsiți, să filtrați și să schimbați rapid componentele de care aveți nevoie.

 • Simplu și intuitiv. Altium Designer vă oferă puterea de a crea fără efort designuri multicanale și ierarhice. Simplificați modelele complexe în ceva plăcut vizual și ușor de urmărit.

 • Reguli de proiectare bazate pe schema. Designul începe de la schematică, motiv pentru care Altium Designer vă permite să definiți interfețele de înaltă tehnologie și constrângerile acestora, toate din editorul de scheme.

 • Documentație profesională PCB cu Draftsman. Funcțiile îmbunătățite din Draftsman fac și mai ușoară crearea desenelor de fabricație și asamblare PCB.

 • Configurații de ieșiri reutilizabile. Generați și lansați designul dvs. complet într-un pachet simplu, ușor de comunicat, cu cu loturi de rezultate reutilizabile în Altium Designer.