Altium - INAS este partener Altium din anul 2021.

Altium are peste 30 de ani de cercetare și dezvoltare continuă în proiectarea PCB. Altium Designer este cel mai important software de proiectare PCB din industrie.

Cea mai mare provocare pentru produsele de succes astăzi constă în procesul de proiectare. Designerii au nevoie de instrumente care să îi ajute să profite la maximum de tehnologiile moderne, să gestioneze cu succes proiecte, și să livreze produse inteligente, conectate.

Altium Designer

Altium Designer
Cel mai important software de proiectare PCB din industrie, care combină schema, aspectul și orice altceva de care aveți nevoie într-un singur mediu pentru a proiecta fără efort plăci de circuite imprimate.
 

Altium Designer SE

Altium Designer System Engineering
Altium Designer SE este un editor complet pentru scheme, include capabilități de colaborare și instrumente de captare a componentelor schematice pentru a crea, edita, simula și documenta rapid schemele.

PDN Analyzer

Altium - PDN Analyzer
PDN Analyzer vă permite să identificați și să rezolvați cu ușurință problemele de tensiune DC și densitatea curentului în mai multe rețele - direct în Altium Designer.
 
 

Altium a început în 1985 ca unul dintre primii furnizori de instrumente de proiectare PCB din lume. Având o experiență de peste 25 de ani în realizarea de EDA, Altium dezvoltă, creează  și vinde instrumente de proiectare electronică (software și hardware) care îi ajută pe designerii de electronice să valorifice cele mai noi dispozitive și tehnologii, să-și gestioneze proiectele și să creeze designuri inteligente și conectate.

Altium Designer - produsul este cunoscut pentru excelența în proiectarea asistată de computer pentru plăci de circuite imprimate 3D (PCB). Prin încorporarea tuturor instrumentelor de care inginerii și proiectanții de PCB au nevoie într-o interfață de utilizator unică, Altium Designer mărește dramatic succesele de proiectare, reducând în același timp timpul general de proiectare.

Instrumentele de proiectare electronică Altium sunt folosite de ingineri într-o varietate de industrii.

PCB-urile sunt în inima sistemelor inteligente

Practic, fiecare produs electronic este construit cu una sau mai multe plăci de circuit imprimat (PCB), care acționează ca suport al tuturor componentelor electronice, microcipurilor, FPGA-urilor, pieselor electromecanice și software-ului încorporat.

PCB-urile susțin și conectează electric componente folosind conductoare, plăcuțe și alte caracteristici (în esență straturi de foi de cupru laminate, fiecare strat având mii de trasee de cupru). Proiectarea PCB-urilor pentru dispozitive din ce în ce mai complexe necesită un software sofisticat de automatizare a designului electronic.

Altium este condusă de o echipă de lideri cu înaltă experiență, cu cunoștințe și expertiză profunde combinate în industria de automatizare a designului electronic și management responsabil al companiei publice.