LEGION Simulator - Punerea oamenilor în prima linie

Software de simulare

Generați simulări cu capacitate predictivă într-o gamă largă de scenarii și explorați cum interacționează pietonii și mulțimile cu infrastructura.

Efectuați experimente virtuale privind proiectarea și funcționarea unui șantier și evaluați impactul diferitelor niveluri ale cererii pietonale. Având capacități sofisticate de modelare, analiză și prezentare pentru proiecte, de la aeroporturi la stații de tren până la locuri sportive, LEGION Simulator ajută la îmbunătățirea fluxului pietonal și la îmbunătățirea siguranței, permițând utilizatorilor să testeze strategiile de evacuare în orice punct al simulărilor.

  • Validator științific: bazat pe cercetări științifice ample privind comportamentul pietonilor în contexte reale. Algoritmii sunt brevetați, iar rezultatele de simulare au fost validate în funcție de măsurători empirice și studii calitative.

  • Interoperabil: Integrați-vă cu alte aplicații pentru a înțelege interacțiunea dintre pietoni și vehicule și reacția persoanelor la temperatură și alte variabile.

  • Raportare precisă: exportă și raportează rezultatele clare prin hărți, grafice și videoclipuri pentru a informa cu precizie părțile interesate despre densitatea mulțimii, evacuarea, utilizarea spațiului, costul social și căile preferate în timp.

Capabilități LEGION Simulator

Analiza simulărilor

  • Configurați și rulați analizele definite de utilizator și generați rezultate bogate pe baza unei varietăți de valori.

Simboluri de înregistrare și redare

  • Înregistrați și redați părți ale unei simulări sau executați o nouă simulare.

Simularea mișcării

  • Imită toate aspectele mișcării unui individ, inclusiv preferințele personale, conștientizarea înconjurător, restricțiile spațiale și percepția comportamentelor.

Vizualizarea simulărilor

  • Vizualizați simulările la diverse viteze, măriți/micșorați, întrerupeți/reporniți și exportați pentru analiză. Analizele simplificate și automatizate grăbesc etapa de analiză a unui proiect pentru a reduce riscul.