LEGION Model Builder - Simulați viața reală

Software de simulare și modelare

Construiți un model precis al unui spațiu care poate fi simulat și analizat pe baza unui set de intrări cheie.

Construiți un model bazat pe intrări cheie precum proiectare, cerere și date operaționale. Rulați și evaluați cu precizie site-uri precum stații de cale ferată, stadioane sportive, aeroporturi, complexe de birouri, teatre, piazzas, huburi de transport și practic orice alt loc unde converg oamenii.

  • Simplificați modelarea: construiți și auditați cu ușurință modele cu rutare automată, inteligență crescută și obiecte simplificate.

  • Reutilizare date: definește, reutilizează și partajează obiecte în cadrul proiectelor și echipelor și leagă datele operaționale cu modelul. Pregătiți și importați cu ușurință modelul cu șablon de date flexibil și simplu de auditat.

  • Interoperabil: Importă geometria clădirii dintr-o gamă largă de tipuri de fișiere CAD / IFC. O caracteristică de desen CAD integrată vă permite să modificați rapid proiectele. Consumați datele necesare, inclusiv datele de destinație și tipurile de entități, pentru a reduce timpul de audit și a permite actualizări rapide.

Capabilități LEGION Model Builder

Creați modele de simulare

  • Construiți modele pentru orice tip de locație sau clădire, precum instalații sportive, clădiri urbane și comerciale și aeroporturi.

Definiți caracteristicile spațiului

  • Definiți caracteristicile fizice și operaționale ale mediului pietonal pe care trebuie să le testați, cum ar fi desemnarea zonelor în care se desfășoară activități precum așteptarea.

Specificați parametrii populației

  • Populați modelul bazat pe activități și caracteristici, cum ar fi dimensiunea, viteza și preferințele personale.