Prezentă pe piaţa de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluţii CAD/CAM/CAE/PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. Încă de la înfiinţare, INAS s-a remarcat prin orientarea constantă către client şi prin preocuparea de a introduce pe piaţă produse software complete şi inovative care să răspundă celor mai exigente cerinţe ale utilizatorilor săi.

Având şi o bogată experienţă practică, acumulată ca urmare a colaborărilor cu parteneri de prestigiu atât din industria românească cât şi din străinătate, specialiştii INAS furnizează consultanţă tehnică de specialitate în domeniul ingineresc, respectiv servicii de proiectare şi analiză, pentru o gamă largă de domenii industriale, de la construcţia de autovehicule şi maşini grele la industria nucleară şi apărare.

PORTOFOLIUL INAS

ANSYS

ANSYS - soluţii CAE dedicate simulării fenomenelor structurale, termice, CFD

Soluţii CAE dedicate simulării fenomenelor structurale, termice, CFD (Computational Fluid Dynamics) ...

PTC

Suită completă de aplicaţii CAD/CAM/CAE, uşor de utilizat, puternică şi flexibilă, oferă un nivel de interoperabilitate ...

Bentley

Soluţii CAD/CAE adresate companiilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale, drumuri, poduri, căi ferate, aeroporturi cât şi utilităţile ...

Moldex3D

Soluţia CoreTech System pentru simularea proceselor de injecţie de materiale plastice. Ajută la verificarea rapidă a procesului tehnologic ...

Vericut

Produs al CGTech pentru controlul şi execuţia programelor pe maşini CNC. Considerat ca fiind cea mai precisă tehnologie ...

Magma

Cel mai performant sistem integrat pentru proiectarea şi analiza pieselor turnate şi a tehnologiilor de realizare a acestora ...

B&W Software

B&W Software

Soluție care automatizează toate procesele de obținere a electrozilor masivi, de la extragerea, proiectarea, administrarea, documentarea ...

Total Materia

Cea mai complexă bază de date pentru metale, polimeri, ceramică şi date privind proprietăţile materialelor compozite ...

 

NCG CAM

Soluţia companiei britanice NCG CAM Solutions Ltd. specializată în frezarea de matriţe, ştanţe, prototipuri, prelucrări de mare precizie ...

VR&D

Permite inginerilor şi oamenilor de ştiinţă să analizeze, să proiecteze şi să îmbunătăţească structurile şi procesele într-un mod eficient.

 

3DConnexion

Mouse 3D

Permite inginerilor de proiectare să exceleze în cele mai exigente medii software de proiectare 3D.

25  Ani de Experinţă

30+

Soluţii Software CAD/CAM/CAE/PLM

50+

Evenimente Organizate

5

Trofee Excelenţă

8

Premii Locul I Topul Firmelor

1.000+

Implementări Software

1.800+

Ore Suport Tehnic Anual

De ce noi?

Dacă doriți să proiectați și să testați mai bine, mai rapid și cu costuri mai mici produsele dvs. Dacă vă sunt necesare soluții performante CAD/CAM/CAE/PLM și expertiza tehnică. Dacă aveți nevoie de suport tehnic sau training mai bun.

Suntem o companie dinamică și flexibilă capabilă să răspundă prompt cerințelor clienților cu soluții moderne și eficiente de inginerie asistată. Produsele software performante, care împreună constituie un sistem informatic integrat și unitar, acoperă întreaga problematică din domeniul ingineriei concurente, pornind de la design, analiză și validare produs, până la fabricație. Implementarea acestor soluții, susținute de expertiza noastră tehnică, în procesul de dezvoltare al unui produs, conduce la scurtarea ciclului de concepere-optimizare-testare-manufacturare, cu implicații importante asupra reducerii timpului și a costurilor asociate.

Referinţe

Simulările structurale şi termale sunt o componentă critică în procesul nostru de dezvoltare de produse noi, iar soluţiile cât şi suportul tehnic oferite de INAS au dat un plus de eficienţă, apreciat de întreaga organizaţie.
De asemenea am reuşit să abordăm proiecte de o complexitate ridicată, câţtigând încrederea clienţilor atât prin profesionalism cât şi prin modul rapid şi detaliat de execuţie şi prezentare, posibil datorită soluţiilor tehnice puse la dispoziţie de compania dumneavoastă.

 

Doru BOSCA

Inginer / Manager, EMERSON ERSS-ROXAR FLOW MEASUREMENT

Informaţiile pe care le-am primit de la INAS, referitoare la personalizarea anumitor funcţionalităţi în ANSYS Workbench, mi-au fost de mare utilitate. Datele cerute au sosit cu promptitudine, ca de obicei, scutindu-mă de ore întregi de căutări.

 

Călin CABA

Inginer, COMAU ROMÂNIA

Produsul ANSYS pe care îl deţinem ne asigură flexibilitatea necesară implementării soluţiilor inginereşti în cadrul procesului de proiectare a produselor noastre.
ANSYS livrează soluţii optime de simulare în funcţie de cerinţele utilizatorului. Acest lucru ne-a convins că este produsul ideal raport calitate/preţ care ne va îmbunătăţi timpul de dezvoltare al produselor şi ne va minimiza costurile.

 

Doru TUCALIUC

Inginer Proiectant, STRAALTECHNIEK MINEX INTERNATIONAL

INAS este partenerul nostru strategic din 1995, un consilier prompt şi statornic, companie cu programe CAD/CAM/CAE de top, întotdeauna în ajutorul nostru pentru a sprijini competitivitatea în procesul de predare, cercetare şi nu în ultimul rând, dezbaterea unor subiecte ştiinţifice actuale.

 

Cristina PUPĂZĂ

Prof. Dr. Inginer, UNIVERSITATEA POLITEHNICĂ BUCUREŞTI

Cunosc firma INAS încă din anul 2009, cu toate că relaţii contractuale nu avem decât din anul 2014, întodeauna au fost dispuşi să ne ajute cu support tehnic şi nu numai. Întodeauna au venit în întâmpinarea clientului rezolvându-ne problemele într-o manieră profesionistă. Au fost mereu preocupaţi în implemntarea şi promovarea soluţiilor noi. Conferinţele şi seminariile gazduite de INAS au fost un cadru unde specilştii din diferite domenii au putut să schimbe informaţii şi experienţe personale în legătură cu softurile distribuite de INAS.
Tot ce a facut INAS până în prezent a dat dovadă de profesionalism - de la manager până la specialiştii din cadrul companiei.
Multumim INAS

Dragoş ANDREI

Head of Civil and Structural Department, IPIP PLOIEŞTI

ANSYS a devenit o unealtă importantă pentru activitatea de dezvoltare de produse noi în întreprinderea noastră. Cu ajutorul lui am lărgit mult domeniul de cercetare şi am îmbunătăţit proiectarea produselor.

Marius TRANDAFIR

Inginer CAE, FLEXIBIL SRL

Ritmul proiectelor de dezvoltare din ziua de azi necesită timpi de răspuns tot mai rapizi, şi adaptabilitate la situaţii neprevăzute. INAS, prin soluţiile software oferite şi suportul tehnic ireproşabil, ne ajută să răspundem acestor provocări, astfel încât să ne păstrăm în continuare poziţia de lider de piaţă.

Mihai VIDREAN

Team leader, RODE Engineering Services - STABILUS ROMÂNIA

Evenimente și noutăți

ANSYS Mechanical R18.2: Contacte mai performante

Atât în analizele statice cât și în cele dinamice contactele joacă un rol fundamental. De aceea îmbunătățirea lor este o preocupare continuă pentru ANSYS.

Mai mult ...

ANSYS Mechanical: Analiza vibrațiilor aleatorii

Acest tip de analiză ne permite să determinam răspunsul structurilor la sarcini din categoria vibrațiilor aleatorii.

Mai mult ...

Vericut 8.1 - Noutăți

 

CGTechHove, Anglia va lansa în cadrul evenimentului EMO Show, cea mai recentă versiune VERICUT 8.1, soluție software pentru simularea, verificarea și optimizarea mașinilor CNC.

Mai mult ...

INAS - AFILIERE

Afiliere

INAS colaborează cu renumite asociaţii:TechNet Alliance, ACAROM, ANIS, ARIES, ARTENS, ATTR, CCIDJ.

INAS - CERCETARE

Cercetare

INAS promovează şi întreprinde cercetarea aplicativă în domeniul ingineriei mecanice şi electronice.

INAS - CALITATE

Calitate

Sistem de management integrat calitate - mediu conform cu cerinţele standardelor SR EN ISO 9001:2008 şi SR EN ISO 14001:2005.

INAS - ANGAJARI

Angajări

Posturi disponibile: Ingineri CAE